Driv se mi to uplne nezdalo, ale posledni dobou se shodneme nejak podezrele casto
Hmm... z mého pohledu dobrý
Teda krom Hixika, tam se asi neshodnem.
Ani Ti nevim, jestli by to tak v realu skutecne bylo, elektronicke nepochopeni je bezbrehe
Jestli myslíš Hixe, tak u něho je z mé strany tolik nepochopení, že to osobní setkání těžko může změnit. Samozřejmě se mohu míliti, přece jenom nejsu tu nejchytřejší.
S majitelem je dobrá domluva a je ochotný, rychlé dodání. Prý u něj berou často e-shopy . Když je najdete levněji, dá vám je za nalezenou cenu (prý...).
(není to reklama, ale tip)
D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Zdar chlopi,prosím o radu místní znalce Scoutů.Mám na nich cca 15t.km,mají na prostředku cca 4-5mm,a jelikož jsem škoťák,rozmejšlím jestli ještě dají dovču,cca 3 t.Jsem spíš rekreační jezdec,takže by mohli,zároveň jsem tu četl o praskání figur ke konci životnosti...Vím že na blbou otázku,.....,ale něco zkuste...
Výborný nájezd, na suché silnici pěkně drží, jel jsem i (docela rychle) bouřku na dálnici a ani se nehnuly. Nadruhou stranu ničemný rozjezd na trávě, brzdění zrovnatak (dnes jsem se natáhnul). Na šotolině taky trochu tanec. Ale tak nějak jsem si je oblíbil. Na takové to domácí smýkání- OK, ale nebál bych se ani na delší cestu (bez drsného OFFu). D.
(jo mám Scouty už se spojeným vzorkem uprostřed, měl jsem minule i ty předchůdce (jen špunty) a byly lepší- ale ty už se asi nedají sehnat).
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!