Je normální že sluchátka u Interphone odchází po půl sezoně používání?? Koupeno F4XT letos V Brně. Nejde mi pravá strana.
Objednal jsem tyto https://www.alza....324692.htm,odkaz ze začátku vlákna. Kuchnu je a předělám.
Upravil JirkaHK dne 22.07.2014 19:18
všechno cajk, proměřeno, chvilku dobrý, pak zase znova pravá strana, tak podezřívám sluchátko, vyměním za nový a vyloučím možnost, ještě varianta vysírat a reklamovat, což asi by byla ztráta času.
HonzaGS-SV napsal:
reklamace řeší ochotně..... většinou to je ale konektorem mezi tělíčkem intercomu a zbytkem...
Ne vždy.. Spíš to bývají zlomené dráty mezi konektory. Resp. záleží na tom, jestli to je nová F4 nebo stará F4 a jaký má ten konektor. Každopádně se to normálně mění a celkem bezproblémů, pokud na to nejsou viditelné stopy po skřípnutí třeba mezi lemem helmy apod. Jakmile je drát nepřehýbaný a nepoškozený, tak vůbec nic neřeší a dávají novou sadu. Reklamovat sadu, kde jsou viditelně zuby po skřípnutí je zbytečný. Přijde to zpátky jako neoprávněná reklamace - mechanické poškození. Takže se vyplatí pečlivě to do helmy montovat a nikdy to mezi nic neskřípnout, protože pak se to dá měnit téměř donekonečna kdyby bylo potřeba. Hlavně člověk zjistí, že to s pečlivou montáží "zázračně" vydrží docela dlouho. My tady máme starou Vemar enduro přilbu, je v ní nainstalovaný úplně první F4, který jsme kdy dostali a pořád to je funkční a ta sada se nikdy neměnila. Byla x krát v maroku, tunisu, půjčuvali jsme jí lidem atd. Naprosto bezproblémů a přitom to je ten nejstarší typ konektoru, který se blbě vyndává z tělíčka. Trošku asi záleží i na náhodě, na co člověk natrefí, kus od kusu. U těch nových sad F5 je reklamací mnohem míň než dřív u F4. A od momentu, kdy se dá nabíjet bez vyndávání toho konektoru (XT a novější) to kleslo úplně na minimum.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak jsem koupil origo Koss Porta a přepájel je. Mělo by to být bez problémů - Původní repro je 32 Ohm a Koss Porta je 60 Ohm. Takže nárůst by měl být v pořádku (Děkuji za objasnění TomVS). Zvuk daleko čistější, a trochu i hlasitější... když dám na telefonu bluetooth na víc jak cca 3/4 tak u některých písniček až praská v repráčkách - podle mě jsou až přetížené ale s tím jak řvou bych je už na hlavě stejně nesnesl :-) Takže co se kvality týče - výrazný posun, výrazné basy... hlasitost také o něco lepší - při volume doprava naplno praskají...
Z porovnání velikostí by se to dalo čekat :-)
Na druhou stranu ta hlasitost proti Schuberth audio kitu dost pokulhává - za jízdy komunikaci s druhou motorkou mám dost problém... je fakt že na 1150 fouká víc než na 12cce... ale stejně... Takže nakonec budu měnit za Schuberth kit který upravím do své helmy...
EDIT: Tak jsem dal Schubert audio kit do mé Uvex Enduro - musím říct, že kablík byl jen tak tak... ale je tam... komunikace s druhou motorkou o poznání hlasitější... takže doporučuju jít rovnou cestou Audio Kitu... ve výsledku ušetříte...