vlastimil napsal:
Hicks je břídil...amatér....já vozím tento vercajkje to velmi praktické...ale bohužel od té doby co jsem vercajk doplnil do tohoto stavu musím přespávat výhradně v penziónech,páč mi chybí místo na kempovací potřeby
...a nevyčuhuje ti to z kufrů. To vypadá, jako by jsi nafotil své pracovní nářadí, chodil makat v noci a pokoušel trezory bank ;o))
www.jantruhlar.cz
vlastimil napsal:
Hicks je břídil...amatér....já vozím tento vercajkje to velmi praktické...ale bohužel od té doby co jsem vercajk doplnil do tohoto stavu musím přespávat výhradně v penziónech,páč mi chybí místo na kempovací potřeby
manipulujes.. vozis 100%ne TAKE minimalne jeden srp
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks -> taky jsem se toho dřív dost bál než jsem vyzkoušel pořádně. On je k tomu ten pytlíček na šnůrku, do něj to hodíš (klidně vzhůru nohama) a jak je to žhavé, tak to hřeje, díky tomu pytlíku se ti do těch otvorů pro přívod vzduchu nedostane např. niť z kapsy nebo šnůrka od bot a tak to nemůže chytnout. Samozřejmě tam nějaké % nebezpečnosti asi bude, ale nic lepšího na vysušení bot jsem nenašel (krom elektrických nesmyslně drahých a jinak nepoužitelnejch vysoušečů z Číny, kterých bych se možná bál ještě víc než tohoto...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
vlastimil napsal:
...a nevyčuhuje ti to z kufrů. To vypadá, jako by jsi nafotil své pracovní nářadí, chodil makat v noci a pokoušel trezory bank ;o))
Tohle není kasařské nářadí národní gardy......ale chybí mě tam centrála k té triodýnce a ty klíče se daj sehnat i oboustraný....
koukám,že se s tím Vlastimil nepárá.....mi co máme motorky plastový,tak nám stačí letlampa
Je vidět že nevíš o co jdena oboustranný klíč se špatně nasazuje prodloužení...
vlastimil napsal:
Tohle není kasařské nářadí národní gardy......ale chybí mě tam centrála k té triodýnce a ty klíče se daj sehnat i oboustraný....
koukám,že se s tím Vlastimil nepárá.....mi co máme motorky plastový,tak nám stačí letlampa
Je vidět že nevíš o co jdena oboustranný klíč se špatně nasazuje prodloužení...
1.5m kus lešenářský trubky jde nasadit i na oboustranný klíč 22-24. Není třeba tlačit, gravitace udělá své Ale tenhle praktický kus nářadí se balí na cesty extrémně blbě
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...