Naše základna, cena v sezóně 7 dní - ´350 euro, mimo sez. 200 euro, 2x ložnice, sprchový kout, záchod, vybavená kuchyň, gril, slunečník
jirkastransky přiložený následující obrázek:
jirkastransky napsal:
Naše základna, cena v sezóně 7 dní - ´350 euro, mimo sez. 200 euro, 2x ložnice, sprchový kout, záchod, vybavená kuchyň, gril, slunečník
ta cena je opravdu zajimava. kontakt nahodou nemas?
timto bych chtel toto tema rozvest o dalsi dotaz.
je lepe vyrazet z jednoho bodu do vsech moznych koutu, nebo radeji vyuzit vsemoznych kempu o kterych se docitam ve vasich cestopisech?
a nejake ty kontakty ... ?
Na Corsice jsem byl letos v červenci. Nic jsem předem neřešil, prostě jel a ono to nějak dopadne. Trajekt tam 39,-, zpět 139,-. Moby i Corsica ferries jezděj několikrát denně. V Livornu jsou dva kempy ( na severu a na jihu - podél vody k nim dojedeš ). Jel jsem to jako čundr, kam dojedu, tam budu. Z Bastie na sever a celý západní pobřeží až do Bonifacia a potom středem všechny kaňony a hory, Monte Cinto ze všech stran. Kempů mraky, všude všechno koupíš, i v kempu. Nádherný silnice, hory, koupání ( včetně horský řeky v horách ), hodně karet do foťáku a určitě 14 dní ( méně je málo ). Uvidíš, jak se krásně rozmluvíš korsicky, mě to šlo v kempu ve dvě ráno moc pěkně.