Vlastimile, muj dalsi vylet bude az zase za rok a zkusim projet v Albanii, co jsem letos s podelanym tlumicem nezvladl. Letos uz na motorce max po vlastech ceskych.
Tak treba jeste Remus projel loni Jizni Ameriku na dvouventilu. Ten ale pripravu nepodcenil
Jinak ruzne po evrope vzdy potkavam nejakyho toho cestovatele s dvouventilem a velmi casto maji nemeckou, nebo italskou spz a bezne dokonce "dobovou", takze asi dlouhodobej, ne-li prvni majitel.
Maiali nel Fango!
Já se každej týden pohybuju po německu a dvouventila tam potkávám ještě dost často,skoro bych řekl,že když to není 1200gs nebo RT,tak je to nějakej dvouventil a dost často je vidět,že má už dost zasebou. A většinou upalujou pěkně svižně s okolním provozem,takže tam taky prdí na nějaký "šetření" motoru jízdou kilo.
Mimochodem,nechystáte se někdo na dvouventilu do GAPA? Nikdy sem tam nebyl a pokud budu mít v pátek volno,tak bych chtěl frčet. Možná už ve čevrtek odpoledne a v sobotu asi dom...
Ja vidam dvouventilu taky spousty, treba na Korsice jich bylo plno... Ale chtel jsem spis zkusenosti lidi z fora. V podstate to beru tak, ze budou mit dvouventilaci o cem psat, neb jinak jsou pomerne skoupi na slovo.
Tak další výlet za hranice naší zemičky uspěšně absolvovanej. V pondělí sem vyrazil s partou kamošů přez Mariazell a Wildalpen na glockner,od tam sme pomalu prchali za teplem,a to přez Plockenpass do Tolmeza,tam nádhernej kempík u jezera a jelikož pořád převládal déšť nad suchem,rozhodli sme se to dát přez Udine a Terst do Izole k moři. Den flákání na pláži a pak nás i tam zmáčel liják,tak sme se vydali k domovu přez Triglav a Loiblpass do Klagenfurtu a dálničně domů. Krásnejch 1600-1700km v ne moc krásným počasí,ale i to k cestování patří...
Závady nula. Jen mě začala drhnout páčka přední brzdy,ale po promazání vše naprosto ok.
Pár fotek mám tady: http://vikecb12.r...nsko_2014/
Ahoj ja byl na r 100pd dvakraát v Norsku a jela krasne,jen jsem byl tak nalozenej ,že jsem mel problemy to hodit na stojan na pumpe.
Upravil js 77 dne 21.09.2014 15:58