..taky se snazim obcas provetrat prst na spousti, abych nevysel uplne ze cviku - strilel jsem slusne jak z flinty, tak z kratkejch... ... a deckam jsem uz zakoupil 5mm vzduchovku s optikou a naucim je aspon slusne strilet.... .. mam strach, ze to budou potrebovat (pokud tedy pruser neprijde jeste driv)....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
OT: Petice proti plné registraci Ústředí muslimských obcí
Přidané 22.08.2014 03:52
Nevím jestli je tato větev pořád ještě aktivní. Našel jsem to asi už pozdě, ale přeci jen to zkusím.
Něco k zamyšleni:
Slimáci považují vepřové za nečisté, kultovně nečisté.
... někde jsem četl že (buď to bylo Španělsko nebo Norsko, doopravdy nevím), že jak se místní dozvěděli že slimáci chtějí koupit pozemky, zkrátka se sešli a na tom pozemku uspořádali zabíjačku a to prase tam i ugrilovali a snědli, dobře popili a vnitřnosti tam na místě zahrabali a dali do novin jaká to byla skvělá akce a jak se tam lidi dobře pobavili. Zájemce údajně od koupi pozemku upustil.
... doopravdy nevím jestli to je nebo není kachna, ale zdá se to možný.
... jak říká můj kolega z továrny: "vždycky existuje způsob jak to o.ebat nebo přechcat."
Upravil komar dne 22.08.2014 04:04
OT: Petice proti plné registraci Ústředí muslimských obcí
Přidané 24.09.2014 18:33
Petici podepsala nakonec 25400 lidí a byla předána petičnímu výboru myslím parlamentu. Více informací je na facebook profilu a stránkách islám v České republice nechceme. www.ivcrn.cz.
Jinak jak psal Komár tak tohle už proběhlo i u Teplic, zničeho nic se na pozemcích slimáku vyskytly kříže a vepřové hlavy :-)
BMW R 1150 GS