servisak napsal:
Tak to je super . Asi si taky zacnu rikat penize za napichnuti..
Dobrej nápad.....ale musíš taky počítat s tím,že časem budeš dělat servis leda tak na svojí motorce......v širokém a dalekém okolí i v praze,kdo dělá diagnostiku na moto,tak je to vždy grátys,pokud teda nepotřebuje diagnostiku na několikahodinové hledání závady......
Emile neboj taky jsem to myslel s dost velkou ironii. Ja jeste varim kafe k tomu.
Sakra, tak to jsem u tebe něco prošvihl Kafe nepiju, budeš mít na příště plzeň?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pokornytomas napsal:
Poradte mi někoho z diagnostikou,někoho v rozumné vzdálenosti od Pardubic. Třeba tady někdo z členů?Až to udělá,tak bych to spojil třeba s vyjíždkou. Navíc mě to 5minutový napíchnutí stálo 400(.
Cau. Mam doma GS911. Jsem ze Svitav. Nicmene jsem ten typ, co popisoval servisak - mam ji doma a pouzil sem ji parkrat na svoji motorku. Ostatni modely jsou ve hvezdach
pokornytomas napsal:
Poradte mi někoho z diagnostikou,někoho v rozumné vzdálenosti od Pardubic. Třeba tady někdo z členů?Až to udělá,tak bych to spojil třeba s vyjíždkou. Navíc mě to 5minutový napíchnutí stálo 400(.
Cau. Mam doma GS911. Jsem ze Svitav. Nicmene jsem ten typ, co popisoval servisak - mam ji doma a pouzil sem ji parkrat na svoji motorku. Ostatni modely jsou ve hvezdach
.. to je dobré vědět, že tady někde poblíž je někdo kdo ji má
(ch)stepan
pokornytomas napsal:
Sice jsem mimo tvůj rajón, ale kdybys měl cestu k Brnu, tak není problém.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pokornytomas napsal:
Sice jsem mimo tvůj rajón, ale kdybys měl cestu k Brnu, tak není problém.
Děkuju za nabídku...Třeba to někdy spojím s vyjíždkou). Jinak máte pravdu,vidina peněz...Ochotný a příjemný lidi vymíraj((.
Ale no tak, vždytˇ se tím někdo živí a třeba má motorky jen jako práci. My máme v práci položku diagnostika učtovanou, a někdo má třeba vysokozdvižné vozíky jako koníček. my všichni co to děláme zdarma, jaksi v souboru služeb, víme že to moc ,,nestojí" a hlavně patříme do skupiny kde si prostě občas pomůžeme. Ale to prostě neznamená, že někdo kdo si to učtuje nemusí být Ochotný a příjemný. I když 400 je dost.
Zdarma je podle mě nadstandart. I když zde je to vlastně standart, a to je dobře.
Nazdar chlapi,
Našel jsem závadu,po dlouhém hledání.. Propálenej svazek na rám. A to pěkně)). Svazek pod sedlem,proto když to zhaslo,tak svítilo bzdový světlo..Tak jsem to spravil,ustrojil a uvidíme,dnes to projedu))
Hodím sem foto,je to jen s mobilu,tak omluvte kvalitu..
Jo,a děkuju všem za tipy!
pokornytomas přiložený následující obrázek: