Dekuji Popravde, nejak jsme vedeli ktera mista navstivit, tak ramcove, no a pak ona se tam obcas objevila sotolina, pripadne, tam jak jedeme k te lanovce, to jsme na vrcholu transalpiny zastali a jencek rika: vidis to tam? Ja ze jo, tak jsme se vratili a projeli to.
Fakt jsem byl prekvapen kolik toho v rumunsku je bez asfaltu
Ja sem pak hodim i gps zaznam. Ale jelikoz prselo, tak jsme toho moc nedali pak by to video melo hodinu
@Joe: Je to toceno na Camone Infinity. Bohuzel muj suprpomaly ADSL internet mi rekl ze upload puvodniho bude trvat 15-20 hodin, tak jsem musel poslat vic komprimovane. Casem se dokopu k tomu nechat upload bezet dyl, nebo to vemu nekde kde je internet rozumne rychly
Navic se mi tento rok povedlo par blbosti s upevnenim - treba na helme jsem to mel dost dost dolu a mirne do strany (nenasel jsem na Hornetu uprostred misto kde tu ptakovinu nalepit a jak je to mirne zboku tak se mi to nepovedlo poradne nasmerovat ), pak jsem zusil to dat na plexi, ale to moc chveje
No nic, napotreti snad bude zaberu jeste vic a lepsich (uz tak toho bylo 64 giga )