Tak Roman byl vcera ve meste Aktobe, Kazachstan teplota cca 10 stupnu pres den, rano dokonce 1stupen Celsia... vypada to ze mu vyrazim naproti pristi stredu nebo ctvrtek.. bude psat cca pet dnu pred tim nez dorazi k hranicim Turecko/Bulharsko.. Kdyby chtel nekdo jet taky, napiste..
Tak Roman uz je v UK.. trochu zmena planu.. vyrazil jsem mu dnes odpol naproti.. nefunguje mu display a svetlo pry sviti do nebe.. pozitri se potkame nekde v UK..
Taky jsem se divil.Nejdriv jsem myslel,ze je to chyba,ale piše zmena planu,tak asi ma nejaky duvod.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Roman se potkal nahodou se svym bratrem se kterym si byli od malicka blizci, a ktery je zrovna na cestě opačným směrem...... jo jo... svět je malý
Vlasta přiložený následující obrázek:
A kdy je v plánu návrat do ČR? Chtěl jsem jet Romanovi naproti, ale jsem každý den zapykanej v práci dlouho, navíc v pátek musím jet pryč a vracím se až v neděli, takže vás asi nestihnu... Sakra...
KTM 1190 Adventure R
Zdravím, dnes jsme s Romanem dorazili domu.. setkali jsme se ve Lvově, poté krásnou asfaltkou přes Užhorod na Slovensko kde jsme spali u Michalovců, další den do Jablunkova, a dnes zaparkovat do garáže.. Roman je frajer ale říkal mise nesplněna.. takže??
Vlasta přiložený následující obrázek:
Vlasta napsal:
Zdravím, dnes jsme s Romanem dorazili domu.. setkali jsme se ve Lvově, poté krásnou asfaltkou přes Užhorod na Slovensko kde jsme spali u Michalovců, další den do Jablunkova, a dnes zaparkovat do garáže.. Roman je frajer ale říkal mise nesplněna.. takže??
takže má jasno v tom kam pojede příští rok
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Takže po týdnu a něco jsem se konečně dostal k tomu abych napsal pár prvních řádků. Omlouvám se že tyhle slova nepřišly hned ale všechno se po návratu tak nějak zamotalo že chvíli trvalo než se k tomu člověk dostal. Ale to je jiné téma. Vypadá to že doktoři konečně vynesou ortel že je vše v pořádku a všechno jsou jenom následky bouračky které za pár týdnu odezní. Doufejme. Ale to hlavní proč sem ted píšu.
CHTĚL BYCH VÁM VŠEM OD SRDCE PODĚKOVAT ZA OCHOTU, STAROST, RADY A VŠECHNO.
Zatím ještě nevím kdo všechno přispěl, kdo chtěl přispět kdo co poslal atd. Zítra bych měl mluvit s Ježkem pokusím se zjistit co nejvíc info a pokusím se každému nějak ozvat a domluvit se co s dílama atd. Kdo nezažil myslim nedokáže pochopit tu radost, hrdost a spousty kladných pocitů když jsem byl v Kyrgystánu 8000 km tady odsud a druhej den po bouračce přijde od Ježka zprava :" díly se scházejí řešim už dopravu " . Slzy v očích a super pocit že Vás nikdo nenechá na holičkách. Bohužel těch 14 dnů léčení a dávání moto do kupy znamenalo že až do Mongolska nedojedu. Na rovinu nevim jestli bych to dal i fyzicky. Ta cesta z Kyrgystanu přes Kazachstan Rusko a Ukrajinu domů byla pro tělo docela záhul. Ale dorazil jsem díky Vám všem, díky Ježkovi kterej se o mě staral , díky Vlastovi kterej mi jel na proti.
To vše ovšem znaměná že mise nebyla dokončena !!! Takže návrat do těchto končin je jasnej !!!!
JEŠTĚ JEDNOU VŠEM OBROVSKÉ DÍKY !!!!!!!!!!!!
Dam do kupy nějaké fotky, videa a postupně to sem i s pár komentářema dam.
Díky moc Roman