Stewe napsal:
[quote]nicholas1 napsal:
Moc pěkná práce. Můžeš, pls, dát odkaz odkud jsi kupoval tu carbonovou fólii?
Prosím tě, mě ji kupoval švára na Hatích u větkonga. Stála tuším 150-ti centimetrová role cca 200,-/metr.
Díkes. A bylo by možné přes šváru objednat?
Zkusím se ho zeptat. Kolik? Jaká barva?
Super, to budeš hodnej. Hele barva černá a na šířku 1,5metru bych viděl tak dva metry délky....
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Maarty 82 napsal:
No Koukám že na jaře bude další stará nová GSa ;-) aspoň si je nebudeme plést. Black & White :-D
No to je fakt :-), jo dej vedět něco pro tebe mam, až budeš poblíž tak se stav ;-)
Upravil Macek01 dne 22.01.2014 23:35
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Nemá někdo náhodou zkušenosti s aplikací bezbarvého laku na ty samolepicí tapety? Trochu se bojím, že když na díl potažený tapetou nanesu bezbarvý lak, že se mi to začne "kroutit"...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
Nemá někdo náhodou zkušenosti s aplikací bezbarvého laku na ty samolepicí tapety? Trochu se bojím, že když na díl potažený tapetou nanesu bezbarvý lak, že se mi to začne "kroutit"...
napis clenovi : vlasta
dela do lakovani
napis clenovi : vlasta
dela do lakovani
děkuji, napíšu