Vojto, fotky jsou moc pěkný. Jsem rád, že jsem vyprávění už slyšel začerstva u mě v dílně chvíli po příjezdu z tripu. Rád si je ale poslechnu s odstupem času znovu. Fakt super
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Diky! Radarku si nemuzu nechat ujit Tak ze bych jeste neco udelal v Brne? No mozna jo, uvidime...ja byl minule desne nervozni
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Ahoj Vojto,
fotky parádní!!!
Radost pohledět,
ale tvé fotky s Gruzie a Arménie jsou podle mě o dva levly někde výš, doslova z nich na mě stříkala radost z motorek, cestování a focení. To mi na tvých fotkách ze střední Asie trochu chybí.
Osobně mě překvapila tvá nespokojenost s Tadžikem(krásné hory, cesty, příroda, levně,lidi v pohodě)- mi osobně nejvíc lezl na nervy Kazoš (rovina, vedro, nuda...), ale vím, že je to subjektivní, stačí se dvakrát potkat s volem a názor je na světě.
Sorry za upřímnost! Zdenda
vojta napsal:
Ahoj,
plan cesty se oproti situaci pred odjezdem lehce zmenil, nicmene cesta zustala temer stejna (asijska cast). Zatim mam hotove jen fotky, tak muzete mrknout
Zdenda napsal:
Ahoj Vojto,
fotky parádní!!!
Radost pohledět,
ale tvé fotky s Gruzie a Arménie jsou podle mě o dva levly někde výš, doslova z nich na mě stříkala radost z motorek, cestování a focení. To mi na tvých fotkách ze střední Asie trochu chybí.
Osobně mě překvapila tvá nespokojenost s Tadžikem(krásné hory, cesty, příroda, levně,lidi v pohodě)- mi osobně nejvíc lezl na nervy Kazoš (rovina, vedro, nuda...), ale vím, že je to subjektivní, stačí se dvakrát potkat s volem a názor je na světě.
Sorry za upřímnost!
Co na to rict Zdendo, je to presne tak jak rikas, vsechno.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz