Pardal napsal:
kamoš ted koupil subaru, asi to starší, myslím ze za nej dal cca 180 000,- tak Ti na něj muzu dat číslo, ale nevím kolik na něm najel, ma ho chvilku
Díky asi ho nebudu otravovat. Je dost info na fórech v subaruclubu atd. Ale díky za nabídku.
Jinak k těm bmw jak píší chlapi: uvažoval jsem o trojce v kombíku i bez X. Ale byl jsem se podívat na toto v odkazu. Najeto odhadem 300+, vnitřek hnůj, motor ani nešel natočit. A ted si přečtěte co o něm píší a jak je pěkný na fotkách. Psal jsem na sauto,že to je podvod a příspěvek byl za půl dne smazán. Narazit na slušné za podobnou cenu tedy asi nelze. http://www.tipcar...20622.html
Upravil Hrabe_X dne 20.11.2014 19:27
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Honzo, píšeš, že chceš koupit rodinné auto - já si pod tím pojmem představuji třeba prostorný kufr. A to E46 v kombíku nemá. Sám jsem je chtěl loni koupit (E46 330i) jako druhé auto do rodiny (ukazoval jsem je tehdy Vevisovi, když byl u mě na návštěvě), ale ten kufr je žalostně malý - já měl oproti tobě zrovna štěstí, že ten kus na který jsem se byl kouknout byl fakt v pěkném stavu, bylo to od soukromé osoby, ale ten prostor rozhodnul, že jsem to nevzal. Nakonec jak víš jsem koupil Octávii - tam nacpe Eva kočár jak nic a k tomu velkej nákup a furt je místo. Máme teď v baráku 3 Octávky - 1.9TDI 81kw, benzín 1.8T 110kW a RS1.8 132kW a všechny šlapou jak hodinky. Teď se ještě poohlížím po SUZUKI Grand Vitara 2.4i (ale asi až příští rok).
Upravil Tonda dne 20.11.2014 19:53
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Bob napsal:
Jelen: sen všech čechů ochcáfka f tdíčku v kombajnu na hlínách,nejprodávanější ojetina v čr v De je to na podvalech každé druhé auto,Hrábě je to spolehlivej,levnej kombík,stojí na to vše pár švestek.
Jestli k tomu můžu něco přidat Bobe, tak za mě určitě ne, protože znám jen ve svém okolí 4 lidi, co jim to ukradli. Strašně se kradou to je fakt a realita, jinak auto asi v pohodě. Nikoho jsem neslyšel na to moc nadávat. To souhlasím
Tonda napsal:
Honzo, píšeš, že chceš koupit rodinné auto - já si pod tím pojmem představuji třeba prostorný kufr. A to E46 v kombíku nemá. Sám jsem je chtěl loni koupit (E46 330i) jako druhé auto do rodiny (ukazoval jsem je tehdy Vevisovi, když byl u mě na návštěvě), ale ten kufr je žalostně malý - já měl oproti tobě zrovna štěstí, že ten kus na který jsem se byl kouknout byl fakt v pěkném stavu, bylo to od soukromé osoby, ale ten prostor rozhodnul, že jsem to nevzal. Nakonec jak víš jsem koupil Octávii - tam nacpe Eva kočár jak nic a k tomu velkej nákup a furt je místo. Máme teď v baráku 3 Octávky 1.9TDI 81kw, benzín 1.8T 110kW a RS1.8 132kW a všechny šlapou jak hodinky. Teď se ještě poohlížím po SUZUKI Grand Vitara 2.4i (ale asi až příští rok).
Já se Toníku netajím tím, že třeba nakonec u Oct.skončím. Rozumem kupovat auto,tak je to asi jasná volba.Jen se mi nelíbí ta výbava. Když je ve slušném stavu za rozumné penize,tak to je jak v Š120.
Další problém je,že Oct. nejezdím hodně km služebně, tak to je asi jako pro řezníka těšit se domů na jitrnici.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Volkswagen T4 Multivan 2.5 syncro
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Tak to byl klasický podvod. Maník prý odcestoval do ciziny,auto nechá zde. Při zaplacení 50%ceny ti auto doveze a pak to doplatíš. Už se mi ozvalo takhle asi z 5ti inz. vždy stejný scénář. Jednou Skopčák, pak Španěl....
Dobrej způsob,jak hodit prachy do kanálu. Je neuvěřitelné, kolik inz. je falešných. Asi je tu stále dost pitomců,kteří s důvěrou zaplatí. Smutné.....
H.
Michal80 napsal:
Hraběmrkni na suprkara Břeclav..pár kamarádu ma od nich auta a ok..
Díky za tip-podívám se. Třeba objevím něco zajímavého,co důstojně zastoupí stávající pixlu.
Včera jsem vlezl pod AX, po 21,5letech provozu bez známek koroze. To je u denně jezděné pixly dobrej výkon. A to jí slibuju asi 5 let sešrotování a ona ne a ne chcípnout.
H.
Chápu bazarů je plno,ale oni mají auta napucovaná a slušné jednání..kolega chtěl Corolu Versa nebo tak nějak..já mu řekl jenom ne AAA A POKUD JO TAK JEDINĚ PŘES NĚJAKÉHO KAMARÁDA...nedal na mou radu vzal auto v Praze na pobočce,problém hned při přihlašování a auto má po servise tak cca 20dnů a ejhle kontrolka oleje!!!ted je neštastnej,ale...
Michal80 napsal:
Chápu bazarů je plno,ale oni mají auta napucovaná a slušné jednání..kolega chtěl Corolu Versa nebo tak nějak..já mu řekl jenom ne AAA A POKUD JO TAK JEDINĚ PŘES NĚJAKÉHO KAMARÁDA...nedal na mou radu vzal auto v Praze na pobočce,problém hned při přihlašování a auto má po servise tak cca 20dnů a ejhle kontrolka oleje!!!ted je neštastnej,ale...
Být jantar netechnického jádra, tak už mám auto v garage. Ale protože se v tom občas povrtám a ještě střídám služebáky,tak tuším, v kolika km má jak auto vypadat a klapat. Pak jdu do bazaru a odcházím s pocitem,že si dělají z lidí zadel.
V AAA Praha jsem byl před týdnem. Do 300tis kč tam nebylo snad jediný auto odpovídající ceně a uvedeným km. Možná tedy jedno Volvo V50,abych nepomlouval tam bylo pěkný.
Upravil Hrabe_X dne 24.11.2014 20:44
H.