kdyz to srovnas s 1150GS tak mozna, ale kdyz to budes porovnavat s 800GS proti ktere je namirena, tak to vyjde nastejno...plus to cerny kolem nadrze je jak na tenerce - plast kterej slouzi jako padak a jde jednoduse a levne vymenit - aspon tak to prezentuje triumph. Jediny minusy co me ted napadaji je: bowden na spojku, mozna az moc sily pro off.
Tyjo asi zalozim novy tema, docela me zajimaji nazory ostatnich
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Páteční "kalisko" mi také moc "nejelo", v sobotu jsem to musel "dohánět".
Upravil hobr dne 11.09.2014 12:22
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Me prisel ten Krakonos dost horkej, ale odzkousel jsem skoro vse co se z piv dalo , tak me to stacilo Navic po offroadu byla zizen na cokoliv Litovel ma chutnou 11° Moravan. Dobry pivecko.
Upravil milanosor dne 11.09.2014 12:34
I pád na hubu je pohyb kupředu
Si ani nemusel zrovna spracovavam i to tvoje. Jen to potrva Itchymu se nejak nedari nahrat video ke me na web
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Opravdu mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit, všechno do poslední chvíle vypadalo nadějně, bohužel týden před Slezinou mě zastihly nenadále komplikace já musel s akce vycouvat bohužel, ale podle fotek jste si to užili. Tak snad příště...
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Zdravím z teplých AFG krajin. Tak vidím že Slezina dopadla na výbornou a všichni si to užili. Tiše závidím - OFF tu sice taky jezdíme taky ale bohužel na čtyřech kolech. Zato místňáci jsou frajeři protože to co tu předvádějí v terénu na těch jejich kopiích Hondy 125 ccm je neskutečný, navíc žádný z nic nejede ve stupačkách, na klíně mají dítě a za sebou minimálně dvě manželky. O pořádnejch gumách nemůže být ani řeč. Schreku bude ve 2015 zase jarní a podzimní Slezina? Termíny už jsou?
Nazdar chlape , hlavne se tam opatruj at se vratis. Jinak odpoved na dalsi termin mas tu http://www.bmwgs....d_id=24077
Upravil schrek dne 25.11.2014 08:21
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček