TomasTT napsal:
Přerušit ten červeně označený spoj na tišťáku (ale ne v místě označeném fialově):
Měl bych na vás zkušenější dotaz - rád bych se ujistil že se jedná o stejný typ přerušovače se značkou Delphi z 1150, který jste v minulosti upravovali, než se pustím do úpravy sám, viz. foto :
A ještě jednu otázku, jak přerušovač nejlépe rozlousknout, jestli ohřát a ďoubat, odělit malím plochým šroubováčkem kryt od desky s konektorem, nebo modelářsky opatrně Dremelkou kryt odpreparovat opatrným řezem Kudy vede bezpečná cesta? Díky moc.
JirkaHK přiložený následující obrázek:
Mělo by to jít normálně a celkem lehce vydloubnout šroubovákem..Teda alespoň tak jsem to dělal já.A měl jsem tak slabé blinkry že jsem musel preškrábat ještě jeden tišťák..
per aspera ad astra
Jak piše Kubas,jde to rozloupnout snadno. Na fotce to vypadá jako prima akce to přerušení tišťáku. Když jsem viděl tu velikost ve skutečnosti tak jsem se lehce opotil. Mé oči již nejsou nejmladšía ruka již né uplně pevná. Ale dal jsem to a funguje to výborně. Tak pevnou ruku !
martin
@jirkaHK: jde to rozdělat bez násilí - jsou tam jenom packy, takže malým šroubováčkem odchlípnout.
Co se týká toho relé tak nejlepší je to rozdělat a uvidíš, které máš. Buď to co dával odkaz Tomáš, nebo to co mám já. Dělalo se tam několik označení relé, ale vevnitř by snad měly být jenom tyto dva typy. No uvidíš.
na druhé stránce v první řadě 3. za 266,- v pravo v horním rohu,
z jejich eshopu nejde přímo kopírovat odkaz na konkrétní věc
kubas napsal:
Mělo by to jít normálně a celkem lehce vydloubnout šroubovákem..Teda alespoň tak jsem to dělal já.A měl jsem tak slabé blinkry že jsem musel preškrábat ještě jeden tišťák..
Tenhle? Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Tak nakonec mi stacila ta prvni varianta a funguje to naprosto perfektne! Diky za radu!!! Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!