Libore, je fajn, že máš takbrzo termin. Vzpoměň, co jsem ti říkal,Úleva bohovská.Držím palce a brnknu ti.Ať ti to dopadne jako mně.
To Maqrtek: dík za video, aspoň vím,co se mnou dělali,i když nerozumím ani slovo.
Kasak napsal:
Podle MR vyhřezlá plotynka LS1-2 o 8mm. Veškerou léčbu jsem vyčerpal.
Ouuu, to je dost... plotynky jsou zlo. Ta operace Ti pomuze. Lezel jsem s chlapama ktery uz kuchnuty byli a roztejkali se blahem... A takovyhle operace delaji denne a ne jednu, alespon co mi rikal primar v UVNce. Neboj vlka nic kamobracho
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Podle MR vyhřezlá plotynka LS1-2 o 8mm. Veškerou léčbu jsem vyčerpal.
ja mám 10mm.. zatim drzim ale peklo.. nekdy se ani nehnu několik dni.. zada jsou sv.ine.. drzim palce at to dobře dopadne. Ja se zatim operace bojim.. ale rikaji ze jina možnost není..
Ja se operace nebojim vubec, ale je normalni, ze to clovek odklada jak to jen jde, uz jen proto, ze proste pak o ni vis uz vzdycky.
Muj notar je po operaci naprosto nadsenej. Je to mladej hubenour a byl na tom mnohem hur nez ja.
Je uz asi 2 roky po operaci a rikal, ze je to pecka. Akorat teda od ty doby denne rano cvici.
Coz bychom meli vsichni, urcite to i vsichni vime, ale ta lenost...
Doufám,že ti to pomůže a budeš zase v cajku,kámo
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak ať ti to klapne. Co bychom si počali bez masových pochoutek. Na jejich tvorbu jsou nejen záda třeba.
Dej vědět až se probereš. Držím palce.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kašaku to bude v cajku.Bud rad,ze se ti to nestalo tak pred 15 lety.Tenkrat to tatovi operovali tak,ze plotenku vyndali a 2 obratle sešroubovali k sobe.Nejvetši problemy to sice vyřešilo,ale zada nema a nikdy mit dobre nebude.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Toto má vchrbtici moja žena. Bola to náročná operácia pred 9rokmi,Tá tvoja je pre lekárov v podstate rutina, budeš určite v pohode.
Týždňovu motodovolenku mi ale vydrží , síce každý večer s masážou na hoteli.
Vela štastia.
sanko přiložený následující obrázek: