KUKY napsal:
Potkal jsem vás někde na hranicí h v MN , když jsem se vracel z Alb. To jste byli ještě vyfešákovaný a naleštěný, tak jsem vám záviděl. Já byl po 14 dnech jak koule bláta.
Jj.probereme to na Radarce.My se blátu vyhýbali.Nedařilo se nám to jen v Rumunsku okolo Dunaje.kde nám pršelo.Kdo to tam zná,tak ví,že občas tam silnice chybí.Jinak jsme měli sluníčko a bylo to super.
.
rick napsal:
Hned bych jel znovu. Naše fotky s Láďou vám nesahají ani po .... A Fanda by mohl do soutěže.
JOJO docela na ten náš výlet pořád vzpomínám a pokaždý se musim pousmát ..
jo - holt džem jagodovy a čeres pjontku na zpjatočku se jen tak v nějaké společnosti neuslyší
Pánové poslal jsem vám odkaz na stažení videa. Stříhat jsem se učil poprvé, je tam pár chyb, některé fotky se z neznámého důvodu vůbec nevyrenderovaly, ale dalo mi to spoustu práce takže opatrně s kritikou . Některé úseky jsem neměl srdce sestříhat a tak to může být chvílemi trochu nuda ale alespoň se konečně podíváme kudy jsme to vlastně jeli. Uvařte si kafe, možná spíš termosku ... video má víc jak hodinu a kdo to vydrží až do konce je borec.
PS: prosím přepošlete i těm kteří mají krátký kabel od bluetooth
Upravil namork1 dne 24.11.2014 21:09
Díky, jsem rád že se líbí. Je škoda že jsem musel takhle hodně ořezat rozlišení. Veškerá videa byla původně natáčená ve full HD ale renderování takhle trvalo několik dnů a ke konci mi vždy skončilo chybou . Ozvučení se také nemusí líbit všem ale chtěl jsem video "dobarvit" místní hudbou. To jsem ale ještě netušil jak bude těžké najít něco poslouchatelného z albánského popu.
Ve středu na ČT-2 v 21 hodin bude cestopis z jižní Albánie.Není to sice moto cestování,ale třeba tam bude něco zajímavého pro naše druhé cestování tímto směrem.
.
PavelDR napsal:
Ve středu na ČT-2 v 21 hodin bude cestopis z jižní Albánie.Není to sice moto cestování,ale třeba tam bude něco zajímavého pro naše druhé cestování tímto směrem.