M-C-N 2013 - Liška, Révai a spol. na cestě na Kavkaz
Přidané 04.04.2014 18:28
zdar všem hoši, dobrý den,
neměl jsem v úmyslu tu rozviřovat nějakou další debatu.
myslim si taky, že už spoustu podstatnýho nepodstatnýho tu několikráte padlo a ještě před tím, než jsem se sem mezi Vás vetřel. pro každýho je to podstatný, jasně, někde jinde a tak to má být. já jsem se k Vaší diskusi nějako prostě přichomejtl a nabyl pocitu, že se k něčemu přeci jen musím vyjádřit. a bylo to k frantovi, protože se s nim trochu, trochu, znám a tak jsem byl z toho trochu…překvapený, a tak jsem zareagoval.
sám, franto, přece jsi psal, že doufáš, že se to smí, se vyjádřit v diskusi. a tak jsem tak učinil aj já. a tak, aj Ty, se franto neurážej a nevyhrožuj, že už nebudeš nikdy psát o něčem, že je plytký, když si to budeš myslit. však já věřím, že Ty moc dobře víš na co jsem já reagoval a proč jsi mě tak trochu…nakakal, no..nebo spíš, překvapil. a proč jsi pro mě škarohlíd. však si to snad dořeknem, jistě, s láskou, osobně. ale neboj, samozřejmě s jinou láskou, než mezi dvouma opravdovýma chlapama, co jedou vstříc dobrodružství, drsně v sedle a zároveň, paralelně, něžně ruku v ruce…
jo a o víkendu franto do lomu nemůžu, bo jednak nejsem v čr a druhak už to bylo, tedy to ani tak nejde…bo minulost nevrátíš, už neexistuje, stejně jako budoucnost…
ps: jo a to se mi líbil ten příměr s tim krajským přeborem, ale já bych bral spíš ten okresní…ten je takovej mi nějak bližší…takovej domáčtější, vřelejší, teplejší…studený pívo v kelímku, párek..všichni sa tam tak trochu známe, každej na každýho všechno ví... a máme z toho tak větší zadek. a to by se jardovi líbilo!!!
zdar
Upravil kluk dne 04.04.2014 18:31
Přidané 09.04.2014 21:47
Pavle, budu mit nejaky posezeni u vas v divadle s Petrem Ctvrtkem, prej v tom taky hrajes. Tak si pak muzem rict, co a jak. I kdyz, mozna uz to nestoji za to. Reknem si spis, co bude, bude - li chut.
Přidané 10.04.2014 15:03
Me se to libilo a verim,ze takovy porad na komercni televizi je hodne o kompromisu,kde na prvnim a poslednim miste jsou penize a sledovanost.A my muzem byt radi,ze vubec takovy porad vznikne,misto nejakych priblblych serialu o nicem!No a kdo ma jinou predstavu,tak at bud prepne,vypne nebo rozbije prasatko a natoci si neco podle sveho,ne?
Upravil GS KV dne 10.04.2014 15:04
To kyselo je moc kyseli a ten bramborák je moc bramborovej...
Přidané 10.04.2014 23:26
jojo, já na radarku snad dojedu, jestli nespadnu, a možná dojedu i když spadnu. domlouvám se na tom už dávno s pepou pavloněm a šrekem…
a jojo franto, tak dej vědět až půjdeš na zábradlí, napiš nebo zavolej, číslo snad máš ještě…čaute
Přidané 11.04.2014 16:24
kluk napsal:
jojo, já na radarku snad dojedu, jestli nespadnu, a možná dojedu i když spadnu. domlouvám se na tom už dávno s pepou pavloněm a šrekem…
a jojo franto, tak dej vědět až půjdeš na zábradlí, napiš nebo zavolej, číslo snad máš ještě…čaute
Tak to se na tebe chlape těším,že ti budu moci potřást pravicí.
.
Přidané 20.04.2014 12:58
TomasTT napsal:
Myslím že to už je diskuze o ničem. Je jasné, že zkušeného cestovatele takový pořad moc bavit nebude (pokud se nejedná o zemi, kde nebyl a pořad by mohl být pro něj inspirací kam se podívat). Ale rok od roku se ta úroveň myslím zlepšuje, pochopili co by mělo být asi obsahem - troška legrace, trošku cestopis, trošku motorek... A vynechali trapárny typu "teď jděte a hádejte se kvůli něčemu protože televize chce aby to byla reality show".
Pochopitelně nikdy (v ČR) neodpadnou závistivci, kteří budou donekonečna poukazovat na to, že si to neplatili sami, že tam jeli "na dovolenou a ještě za to dostali zaplaceno" a ani nechtějí vědět, jaká je realita. Podstatný je, že oni tam nejeli a už kvůli tomu je to špatný. Pokud to je to cizí pořad a cizí herci, tak to je OK. Ale pokud tam jsou český herci, tak je to špatně.
No ale proč se kvůli tomu pořád dohadovat?
Pokud se stavíte třeba na travel eventu v květnu, tak ta bude jak Pavel Liška, tak Honza Revai a můžete s nima pokecat a uvidíte, že to nejsou žádné primadony ale naprosto normální lidi (no u Pavla je to slovo normální trošku na hraně a mají motorky rádi, jezdí pořád pokud to jde a baví je to a nedělali to ani pro "slávu" ani pro peníze ale proto, že se tam chtěli podívat a při jejich vytížení by to sami asi nezvládli.
já s tím co Tom napsal plně souhlasím. Rozhodně to nejsou žádný primadony. A obá, jak Lišák, tak i Honza svoje motorky docela ovládají. Jejich honoráře nejsou tajné. Za stravu, ubytování a jízdné. Určitě to nedělají pro to aby se zviditelnili . Scénář pro tuhle akci není a tvoří se během jízdy tak jak to příjde. Když Hynek - kameraman naznal, že je místo, které je zajímavé tak se klici pro danej záběr vrátili a natočilo se to. Osobně jsem viděl první a druhej díl v celku. Ostatní jsem sledoval koutkem oka. Kdyby takovejch natočenejch cest bylo víc, tak bych tím určitě nepohrdnul. Jsou lidi co sledují nějakou Ulici, Ordinaci, Esmeraldu atd. Tak najde se i pár příznivců co sledují Cestou necestou. Myslím, že tento cestopis je cestu od cesty lepší a kluci se pořát mají co učit. A sami to přiznávají.
Upravil Pallfy dne 20.04.2014 13:01
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Přidané 21.05.2014 23:26
Kdo by se chtěl setkat s Pavlem Liškou (a během dne i s Honzou) a dalšími účastníky akce včetně kameramana a střihače pořadu Hynkem, tak připomínám sobotní večer...