Zdar,
teď jsem musel odmítnout pošťačku s kalendářema, páč po mě chtěla zaplatit dobírku a já to platil předem převodem...
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Dohodl jsem se s nima, ať mi to ještě nechají na poště. Jsem na ně tak natěšený, že tu dobírku možná zaplatím a peníze si nechám poslat zpět. A ještě technická - posílal jsem platbu na číslo účtu "bez faktury" a stejně mi jí do mailu poslali ;-)
Tak jsem to nevydržel a dobírku zaplatil, abych už je měl. Vrácení peněz vykomunikujeme mailem. Jsou super, parádní práce !!!
Jen bych chtěl vidět, jak s tím na poště zachází, protože mají všechny 3 naražený roh, a to tak že dost...
Tak už mám kalendář taky doma...jen bych se zeptal...proč je na fotce od Sevanu,což je v Arménii,vlajka Ázerbajdžánu?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Tak už mám kalendář taky doma...jen bych se zeptal...proč je na fotce od Sevanu,což je v Arménii,vlajka Ázerbajdžánu?
Protože jsem to nezkontroloval
Řešil jsem spory mezi klukem co vymyslel jak bude kalendář vypadat a grafikem, který skládat data pro tisk.
Vlajky, které grafik vytáhl z webu jsem už neřešil.
Prostě to byl fofr a celkem i nervy....
Pája
Pajo, kalendář pěkný (proto jsem si ho objednal) ale tu dobírku Chceš poslat nějaké doklady, že jsem platil dvakrát? Nebo si to vyjedeš podle účtu? Ale v klidu, rozumím, že se stane a nespěchám. Ještě jednou díky za dobrou práci- je moc pěkný.
Waltr napsal:
A co je zvláštní na obálce balíku je ,,placeno převodem" a vedle ,,Dobírka 280"
V tiskarne to domotali a budu to nejakou dobu rozmotavat.
Takovych dobirek je vic. Takze kdo jste platili predem a presto vam prisla dobirka tak mi poslete PM nebo mail s cislem uctu kam vam mame poslat zpatky penize a kolik. Ja to budu zapisovat do tabulky objednavek kam tyhle reklamace ted pisu a po novem roce vam penize Petr Berousek posle.
Pája