To je přesně ono.......Nevada oblast 54, a tadle cesta je těsně před těma hupama. Miluju jak mi tam lítá bahno 4 m za motorkou.
Robert přiložený následující obrázek:
[158.06Kb]
Upravil Robert dne 03.12.2008 15:16
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No nám tam tenkrát písek rozhodně nelítal Hutný bahno, to jo
Byla to "projížďka krajinou" ze srazu BMW klubu v kempu u Prachovských skal. Jeli jsme asi 100km, končili jsme právě tam v ultra bouřce..
shimanski napsal:
to Robert> s tou Bělou jsi mne potěšil...
To je poslední dobou moje takřka domovina, konkrétně na té fotce co jsi vložil začíná vpravo za posledním barákem krásná červená turistická, houpáky nahoru a dolu, tam jsme si před třemi týdny užili bahení lázně s kalužemi až až...
Ale tam jste už určitě taky jeli... je to tam super co?! už se těším, až se tam zase svezu (pokud to vyjde, tak tento víkend)...
můžeš zpřesnit kde začíná ta červená v Bělý - ta cesta o kerý píšete?
říkám si hurikán
Robert napsal:
Dobrá trasa a rozmazané značky taky dobré. V čem to děláš.
Tohle je děsně starý ale pořád ty galerie z toho vypadají nejlíp. Je to Zoner Photo Studio - měl jsem plnou verzi k předplatnému časopisu a i když retušuju v PS a pro organizaci máme Lightroom a ACDSee Pro, tak na jednoduchý rozmaz, změnu velikosti a vypublikování galerie je Zoner ideální.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
vevis napsal:
Jo fotky pekny.A hlavne zjistuju,ze se mi cim dal vic libi 100 gs!
Třeba tahle? Moc reklamní to není ale týden předtím v té samé louži skončil kolega s 1150GSA, ultra mazlavý jíl, nešlo s tím vůbec pohnout, museli jsme položit motorku nabok do vody a vytáhnout přes válec do strany.
No, teď to tam vypadá trošku jinak, než na Robertových fotkách....Tomáš má blíže k momentálnímu stavu - bahno a kaluže široko daleko.... Pokud bude v sobotu celkem slušný počasí, tak tam pojedu protáhnout Adventuru a zkusím pořídit nějaké fotky...
to Vorel> Jinak je to v lokalitě nad testovacím areálem škodovky a motokrosové trati (která je mimochodem taky pěkně vypečená - písečná), v Bělé uhneš za koupalištěm doleva - je tam značka motokros doleva, pojedeš rovně a před závorou do testovacího areálu se dáš doleva do kopce, pojedeš pořád po cestě, mineš motokrosovou trať (je tam v lese i luxusní enduro trať - zatím oficiálně nepřístupná ) a až skončí asfaltka malým pláckem, kde doleva vede panelovo-šotolinová cesta, tak se dáš doprava kolem posledního rozbitého baráku po červené - pořád rovně, nahoru a dolu, houpákama (borci by tam létali i vzduchem, na to si ještě netroufám... ) a jedeš a jedeš, přejedeš asfaltovou silnici a pořád dál... můžeš tam po lesních cestách jezdit až do vyčerpání...
Kdybych věděl, jak vložit obrázek, tak Ti sem vložím fotku s označením místa...
Tak aspoň odkaz na Imageshack:
Upravil Geralt dne 04.12.2008 17:07
KTM 1190 Adventure R
na tu motokrosovou sem se byl na podzim podívat a pak jel dál a doleva jako k bezdězu a vyjel přes zastávku na hlavní, takže příště po červený doprava. dík
říkám si hurikán
To shimanski: Pravdu díš. Jezdil jsem tam v sobotu. Ne po areálu, píšou tam, že si to nepřejí. Jezdil jsem ale po okolních lesích. Je tam mrak asfaltových plácků, cestiček a značených i neznačených stezek. A když máš chuť, jezdíš tam fakt do vyprázdnění nádrže. A hlavně, v tomto počasí a ročním období žádné mamky s kočárky a babky s holemi, metajícími hromy a blesky na nebohého motopoutníka. Bylo to bezva...
radosek přiložený následující obrázek:
Totok tam je u části asfaltek ( zřejmě tam někdo hraje bojovku ) ale to je naštěstí tak cca 2 % z plochy na který to neni a nikdy nebude, páč eště nedělaj OKTÁVKU která by se procedila přes stromy v lese.
A navíc my tam jsme legálně protože taky testujeme motorová vozidla.
Robert přiložený následující obrázek:
[122.54Kb]
Upravil Robert dne 08.12.2008 14:33
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.