Ve dvou minutach se tam toci asi 9jezdcu, takze uvidime, muze si polepsit i pod 30.misto.
Barreda Bort na Honde letos topi hodne dobre, mohl by zlomit serii vitezstvi KTM, pokud ho Ondra neudola. Tomu bych to pral i na KTMce
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
..a já si tak říkám., že ten Štěvo má asi hořící koudel za prdelou, protože jede jak motorová myš!!!!! ..jen tak dál !!!!
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Pardal napsal:
tak si tak pěkně pracuji, občas kouknu na tracking, a tak si nějak říkam, sakra ten Ondra se ma, si někde pěkně jezdí a ja musím makat... :-D
Tak Ondra to asi vidí trošku jinak, budu citovat přesně jak mi popsal dnešní etapu........" pico to byl ocistec" jinak se cítí dobře a je OK. Tak pěkně držet palce!
Pardal napsal:
tak si tak pěkně pracuji, občas kouknu na tracking, a tak si nějak říkam, sakra ten Ondra se ma, si někde pěkně jezdí a ja musím makat... :-D
Tak Ondra to asi vidí trošku jinak, budu citovat přesně jak mi popsal dnešní etapu........" pico to byl ocistec" jinak se cítí dobře a je OK. Tak pěkně držet palce!
: D prej Ten Ondra se má řekl bych že Pardál má vítěznou hlášku vlákna !
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Pardal napsal:
: D prej Ten Ondra se má řekl bych že Pardál má vítěznou hlášku vlákna !
Hoši ten Ondra se mi začíná líbit. Neznám ho a pouze vím že jezdil dragstery a pak se začal věnovat enduru. Vy co ho znáte napište o něm něco více. Jeho oficiální stránky jsem četl. Jinak mu držím palce ať mu to vydrží do konce .
Upravil Olin dne 10.01.2015 17:43
To jako není ta jediná kvalitní technika na fotce?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA