Jeli jsme tam loni v květnu a super. Člověk ušetří spoustu času, protože jede v noci, kdy stejně spí. Navíc ve vlaku prodávali pivko za 30,- Ale bacha s objednáváním, loni jsem chtěl autovlak taky kvůli cestě do Rumunska (přes Ukrajinu) a měsíc před odjezdem (odjezd v červenci) byl už obsazenej.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Koukni sem
http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=25121
já z toho jejich ceniku nejsem moc moudrej a tak jsem se byl zeptat přímo na cd. I ta slečna u okýnka byla zmatená z tech jejich všemožnejch slev.
Nicmene sem pochopil, že cesta tam a zpět pro 3lidi a dvě motorky vyjde na 9500. S tou nejlevnejší variantou leženi.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Kalut napsal:
Děkuji všem 21.6. jedeme do Rumunska , chceme ušetřit čas , tak proto motovlak. Jen ještě jedna otázka kolik kurtů je třeba na jednu motorku.
Ideální počet jsou 4, se třema se to taky dá v pohodě ukurtovat. Předek za 2 kurty a zadek napříč jednou. I s dvěma kurtama by to asi šlo, ale to je už dost kompromis.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
ja kurtuju 3ma když jedu v aute. Sice sem motorku ve vlaku nikdy neměl, ale myslim si že vlak je mnohem "klidnejší" a tak naroky na kurtovani budou menší
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
panove pise se zde u auta odmontovat anteny apodobne jak je to pak tedy s vyskou motorky? Nevim zda se nepletu ale 12gs advik ma vic nez 1,5m na vejsku ne?
hele my jsme jeli dohromady asi 4x vlakem do Popradu nebo Košic a vždycky jsem se vešel...ESU jsem raději posadil dolu, ale plégo jsem nikdy z ADV nesundaval... navíc, já jí stavim na boční stojan, ten kurtuju k přednímu kolu, aby se náhodou nesložil a pak stačí 3 kurty - dvě dopředu a jednu přes moto vzadu. chce to ale ty hadry pod kurty, jinak budeš mít pěkně odřeno! jinak žádnej stres, dostatek času. vlak pokaždý OK, někdy s klima, obsluha v pohodě, spánek zaručen
Marino
my měli pokaždý problém, že dyš sme se ráno vykulili v Popradu, měli jsme tolik zbytkáče, že sme stejně jeli až v poledne a vlastně sme tim moc času neušetřili
jinak 12adv byla co se týče prostoru ok. (3 roky tomu na zad, jak říkáme my rusofilové)
říkám si hurikán