Naprosto běžně jezdím s plolomrtvou levou rukou, když se přidá i pravá, je to horší. Občas mě to v noci vzbudí a musím je protřepat. Na motorce třepu každou chvilku.
Většinou mě na diagnozu stačí pohled do vobčanky a vzpomenout na to, co mám za sebou.
Takže dokud to jde, tak to neřeším a zvykám si. Až to nepůjde, tak se uvidí.
Karpály jsou svinstvo.
Naprosto úžasná je kombinace zimního nabalení, lehlého pravého kolena a již obvyklého "brnění".
A stejně jsem se byl včera projet, protože krásně svítilo sluníčko a baterka se taky potřebovala oživit
Tělo má jít do pece zhuntovaný.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Moje babička na to taky trpěla -došla k doktorovi ,on je to takovej menší řezník a pomalu na počkání jí to operoval a má svatej klid.Rekonvalescence taky celkem rychlá.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jinak co vim tak ac bych to cekal naopak , cim jsi starsi a jdes na operaci tim se to lip hoji moji babicce v 85 delali obe ruce a uplne brutalne v pohode 100% uspesnost Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jinak co vim tak ac bych to cekal naopak , cim jsi starsi a jdes na operaci tim se to lip hoji moji babicce v 85 delali obe ruce a uplne brutalne v pohode 100% uspesnost
A nebo si prostě postupem času už nestěžuješ. Bereš život jinak :0)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Já to řeším slivovicí s pivempo pár deckách mám úplně jiné starosti než přemýšlet o brněníjo a zrovna včera říkal hospodský že na běžné bolesti dá zapomenout pořádný kopanec do koulí...
vlastimil napsal:
Já to řeším slivovicí s pivempo pár deckách mám úplně jiné starosti než přemýšlet o brněníjo a zrovna včera říkal hospodský že na běžné bolesti dá zapomenout pořádný kopanec do koulí...
tak to má pravdu hospodskej
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
me driv brneli treba jen malicky. Sice sedim u pocitace 12 hodin denne a taky jsem si myslel ze karpal, ale mel jsem skriple nervy od toho, jak si opiram ruku o hranu stolu, prestal jsem to delat a v pohode. Hodne na to pomohlo i plavani, muze to byt klidne i od zad.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Táta s tím měl taky problémy, obvoďačka poradila koupit nový polštář, něco z líné molitanové pěny a po měsíci má po problémech, tak to zkuste taky..
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Jo jinak chlape jeste bych doporucil zkusit nizkofrekvencni ultrazvuk SIRIO , ale nehradi to pojistovna, jedno sezeni je cca 300-600 podle toho kde. Me to ted dost pomaha na to vadny koleno. A co sem se zajimal tak to ma pozitivni vliv i na karpaly atd.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jo jinak chlape jeste bych doporucil zkusit nizkofrekvencni ultrazvuk SIRIO , ale nehradi to pojistovna, jedno sezeni je cca 300-600 podle toho kde. Me to ted dost pomaha na to vadny koleno. A co sem se zajimal tak to ma pozitivni vliv i na karpaly atd.
Schreku,ten ultrazvuk na kterej chodíš mají ve Fakultce nebo na Hradisku?