servisak napsal:
nikde. A pokud myslíš uživatelskou příručku tak ta se nechá koupit v kdejakem BMW.
Koupit? Marže, díly a servis nestačí?
Proc by ti mel cesky distributor venovat navod, kdyz jsi u nej nekoupil motorku?
Ja bych teda neinvestoval do zakaznika, ktery neni muj zakaznik, ale nakupuje u konkurence.
Kdyby pochazela z CR, mel by jsi i navod v cestine.
Ano, to je přesně ten přístup českého distributora a Tvůj.
Kromě distribuce má třeba i servis, prodej doplňků a náhradních dílů. Třeba by rozumný přístup a tahle služba stačily na získání takového zákazníka...
Je to pristup kazdeho, kdo pracuje za ucelem vydelku.
Pokud chodis do prace a nepobiras mzdu, pak Tvuj pristup chapu a smekam. Ja neznam nikoho kdo pracuje zadarmo.
Ano, za účelem okamžitého výdělku. A co dál?
Já pracuju tak, abych měl výdělek i příští rok, ne jen příští měsíc...
To je debata o nicem.
Oba vime, ze pokud jsi zvyklej jezdit napt. do Renocaru, nebo k Tondovi, nebo si servisujes sam... tak se to nezmeni ani potom, kdy Ti da Stratos navod v cestine.
Ano, už ano.
Jen jsem myslel, že majitelé "nových" dotažených LC třeba nikdy BMW neměli. Takového zákazníka bych chtěl získat.
Bohužel celý geografický západ republiky to má k Tondovi daleko.
hahahahahahahha, koupil jsem si BMW a vy ostatní tady v česku se poserte???
Dejte co nemám z ciziny zadarmo za to že jsem si to sám za jinou cenu dotáhl? Legrační přístup
prodávám také drahé technologie, jeden návod v češtině - překlad + tisk stojí BALÍK peněz, taky se neposeru z každýho kdo si dotáhne z ciziny stejnej stroj za jinou než ceníkově danou cenu kterou musíme držet, ceny dle aktuálního kurzu EUR přepočítávat a návod ZDARMA NIKDY nedám
všude dobře, s kávou nejlíp
Nevím, co je divného na tom, poskytnout návod (neříkám dílenskou příručku) k masově prodávanému zařízení k volnému stažení. Jaký je rozdíl mezi BMW a třeba televizí, nebo škodovkou http://www.skoda-...eWebPart_2 ?
j_a_k napsal:
Nevím, co je divného na tom, poskytnout návod (neříkám dílenskou příručku) k masově prodávanému zařízení k volnému stažení. Jaký je rozdíl mezi BMW a třeba televizí, nebo škodovkou http://www.skoda-...eWebPart_2 ?
V tomto ohledu není rozdíl vůbec žádný.
Bohužel někteří jedinci ještě nepochopili, že systém "u mne jsi nekoupil, tak sem nelez, nebo zaplať, abych z tebe alespoň něco urval" nefunguje.
Překlady a tisk stojí balík?
Ale notak, dnes, v době internetu a dětí, co umí dokonale anglicky, si s nějakým manuálem poradí téměř každý.
j_a_k napsal:
Bohužel někteří jedinci ještě nepochopili, že systém "u mne jsi nekoupil, tak sem nelez, nebo zaplať, abych z tebe alespoň něco urval" nefunguje.
Ale notak, dnes, v době internetu a dětí, co umí dokonale anglicky, si s nějakým manuálem poradí téměř každý.
Pokud někdo dá za ojeté LC cca 350k a neumí německy i když je to tam dost polopatě napsáno hodnoty,oleje apod, tak si myslím,že už ho nepoloží cca 500kč u dealera za CZ návod.
Kupoval jsem pro zákazníka dva a nevidím na tom nic špatného proč ho zaplatit.
MichalD napsal:
Dejte co nemám z ciziny zadarmo za to že jsem si to sám za jinou cenu dotáhl? Legrační přístup
prodávám také drahé technologie, jeden návod v češtině - překlad + tisk stojí BALÍK peněz, taky se neposeru z každýho kdo si dotáhne z ciziny stejnej stroj za jinou než ceníkově danou cenu kterou musíme držet, ceny dle aktuálního kurzu EUR přepočítávat a návod ZDARMA NIKDY nedám
Jsi hysterický?
Drahou technologii jen prodáváš nebo i servisuješ? Jsi jediný v republice? Blíží se počet Tebou prodaných kusů počtu prodaných LC u nás?
Pracovně jsem dostal český návod na technologii, kterou jsme dovezli z jiného závodu. Na rovinu jsem řekl českému dovozci, že stroje máme. Stejně poslal i nabídku, a když bude třeba, bude první, na koho se obrátím.
MichalD napsal:
Jsi hysterický?
Drahou technologii jen prodáváš nebo i servisuješ? Jsi jediný v republice? Blíží se počet Tebou prodaných kusů počtu prodaných LC u nás?
Pracovně jsem dostal český návod na technologii, kterou jsme dovezli z jiného závodu. Na rovinu jsem řekl českému dovozci, že stroje máme. Stejně poslal i nabídku, a když bude třeba, bude první, na koho se obrátím.
co se týká mého podnikání a vychcánků kteří aby ušetřili židujou a obvolávají úplně všechny kvůli ceně tak hysterický jsem!
o technologiích - právě že jediný nejsem, každý si ji může přivézt a prodat, jen neznám nikoho kdo by k ní český návod jak zde praví zákon dal. A ušetřil jsi? Blahopřeju, neumíš cizí jazyk? Hmmm, smůla... Přijde ti pak kontrola podnikání a chtějí certifikáty o shodě, technické listy, školení, tlakovou zkoušku? To neva, řekneš přece to jsem nevěděěěěěl - jsme v česku přece. Účastníš se výběrového řízení a MUSÍŠ dodat návod v češtině? ...nééé,
Pepiku, to nějak uděláme - česko a v něm žijící českové
Servis a díly? Ano, samozřejmě poskytujeme, a DOKONCE i na ty stroje které si dotáhla konkurence a neví si rady ...ZÁZRAK!!!
jinak chápu, motorka je jiná věc, úplně jiná věc..
Až bude svolávačka tak určitě nepůjdeš, nebo půjdeš tam kde jsi ji koupil? Asi ne, půjdeš přece tam kde ti dali NÁVOD ZADARA, přece když ti dali návod tak jsou povinní ti zadara vyměnit půl motorky na kterou je svolávačka, vždyť přeci prodávají to BMW nééééé??? A to je přece ten zákazník kterýho chtěli a dali mu proto aby přišel návod ZADARA!!!
j_a_k napsal:
aha, a jak tedy zní od dítěte certifikovaný překlad technických věcí? Chápe dítě souvislosti?
Ano, i já umím cizí jazyk
MichalD napsal:
Jsi hysterický?
co se týká mého podnikání a vychcánků kteří aby ušetřili židujou a obvolávají úplně všechny kvůli ceně tak hysterický jsem!
o technologiích - právě že jediný nejsem, každý si ji může přivézt a prodat, jen neznám nikoho kdo by k ní český návod jak zde praví zákon dal. A ušetřil jsi? Blahopřeju, neumíš cizí jazyk? Hmmm, smůla... Přijde ti pak kontrola podnikání a chtějí certifikáty o shodě, technické listy, školení, tlakovou zkoušku? To neva, řekneš přece to jsem nevěděěěěěl - jsme v česku přece. Účastníš se výběrového řízení a MUSÍŠ dodat návod v češtině? ...nééé,
Pepiku, to nějak uděláme - česko a v něm žijící českové
Servis a díly? Ano, samozřejmě poskytujeme, a DOKONCE i na ty stroje které si dotáhla konkurence a neví si rady ...ZÁZRAK!!!
jinak chápu, motorka je jiná věc, úplně jiná věc..
Až bude svolávačka tak určitě nepůjdeš, nebo půjdeš tam kde jsi ji koupil? Asi ne, půjdeš přece tam kde ti dali NÁVOD ZADARA, přece když ti dali návod tak jsou povinní ti zadara vyměnit půl motorky na kterou je svolávačka, vždyť přeci prodávají to BMW nééééé??? A to je přece ten zákazník kterýho chtěli a dali mu proto aby přišel návod ZADARA!!!
To je v pořádku. Chápu Tvoje rozhořčení a hysterii.
Stroj, o kterém jsem mluvil, jsme nekoupili, ale podědili, a protože nejsem Pepík z Česka, tak návod v češtině zajistím, jelikož to tak stanovil zákon a ten kluk, co na tom bude dělat, jinak než česky neumí.
Pokud bude svolávačka, tak to ten servis zadarmo dělat určitě nebude. Jen to nezaplatí majitel motorky. To nestačí?
No, to jsem nečekal že budou panovat takové názory!!jen jsem se slušně ptal jestli se dá sehnat český manuál,ale souhlasím s bobem,hold se stavím v BMW a uvidíme
Dejv napsal:
No, to jsem nečekal že budou panovat takové názory!!jen jsem se slušně ptal jestli se dá sehnat český manuál,ale souhlasím s bobem,hold se stavím v BMW a uvidíme
Dejve zavelej si do Bmw Stratos určitě ti ho objednají platil jsem ho cca 500kč.
Český manuál si stáhneš z bmw-motorrad.de v záložce SERVICES - Betriebsanleitungen
a zde si stáhneš manuál ke svému modelu ve svém mateřském jazyce a dokonce i dle svého modelového ročníku.