Co jsem oplachoval Sharku,tak vydrzela dlouho i mydlovou vodu, ale pak to zacal taky odchazet.Tak bych se chtel vyvarovat znehodonoceni.
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Caute, mam dotaz. Jak setrne ocistit antifog na Uvex Enduro? Mam uz plexi zevnitr zaprasene a zafunene.Nerad bych asi se mi to zacalo mlzit.Zatim funguje bez problemu.
Já ho jen oplachoval vodou bez jakéhokoliv prostředku (ani mýdlo) a antifog po roce stejně odejde. Takže to neřeš.
Kam by antifog chodil??Ja to jen oplachuju proudem vlazny vody, pravda tak 1-2 za rok,nesaham na vnitrni stranu vubec. Antifog i po ctyrek letech funguje, nikam nesel
kaca napsal:
Výborný.....tak se taky veřejně prohlašuju za de..bila... Hned sem se běžel podívat a mám ji tam taky...zavřenou samozřejmě. Vůbec mě nenapdlo, že je to krytka, měl se za to, že je to umění....
brtnik napsal:
Kam by antifog chodil??Ja to jen oplachuju proudem vlazny vody, pravda tak 1-2 za rok,nesaham na vnitrni stranu vubec. Antifog i po ctyrek letech funguje, nikam nesel
Nooo, tak to bych docela rád viděl v praxi, že se ti nemlží. Jak říkám, já se o plexi staral stejně, jak píšeš ty a po roce už nefungovalo jak má. Možná jiná série, kdo ví. Já konkrétně mám zatmavené, víc o něm nevím. Číslo dílu je asi zbytečné psát.
brtnik napsal:
Nooo, tak to bych docela rád viděl v praxi, že se ti nemlží. Jak říkám, já se o plexi staral stejně, jak píšeš ty a po roce už nefungovalo jak má. Možná jiná série, kdo ví. Já konkrétně mám zatmavené, víc o něm nevím. Číslo dílu je asi zbytečné psát.
Mám taky mírně zatmavené, mám přilbu dva a půl roku a až tohle jaro se mi začala mlžit taky (hlavně okolo nosní části a když je kosa a vjedu do tunelu tak i celá), do té doby dva roky ale nic, asi záleží na podmínkách a jak na ní funíš (jo a samozřejmě jezdím na jaře s bradovým deflektorem, takže i to mlžení výrazně pomáhá)
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Deflektor nevyndavám vůbec. A taky je dobrý brát ohled na to, kdo má jaký sestřih. Jestli si zacpeš horní větrák vlasama, pak jsi jak v akvárku že jo...
Uvidim, oplachnu jen vodou a dam tomu sanci.Diky moc
PS. To mirne tmave plexi tam bylo tusim jako zaklad.Aspon, co jsem si zkousel Uvex Enduro, vsechny je mely.
Upravil milanosor dne 02.07.2013 09:29
Uvex enduro jsem měl taky a plexi jsem zevnitř myl obyč papírovým kapesníkem namočeným ve vodě, takže něco jako schrek
Myl jsem ji takto asi 4 roky a antifog pořád fungoval spolehlivě.
cau fseci,
a ja bych potreboval ten cernej plast co je na brade, nekde jsem ho ztratil.
jakkoliv podrapanej poskarbanej, je mi to jedno (kdo me zna vi, ze lestenky nemam rad
tak kdyby nekdo mel starou uvexku pred vyhozenim, tak ten krytecek bych prosil. dikec moc
Osobni zkusenost? A co to treba udela s tim puvodnim antifogem? Na Sharku jsem mel Antifog a jednou mi zatekla pod vnitrni okraj nejaka sragora na cisteni much a uplne to ten antifog po okrajich odloupalo. Jen jestli to taky nevyloupe nejaky mapy.....