Tohle se mě líbí k tématu více. YouTube Video
Upravil Medik dne 09.03.2015 07:12
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ty jo, tady jste fakt hustý
Nenapadlo vás že by mohla být pravda taky uprostřed???
Amíci rozm.rdali Libyi, Irák, Sýrii, vyrobili Daeš (islámský stát)... Když se rozhodli rozmr.dat Ukrajinu, tak to už se rusové nas.rali a vyrazili tvrdě proti. Najednou je ale rus špatný protože vjel na Ukrajinu bez dovolení. To že Amík vjel v rámci "války proti terorismu" do 4 jiných států nikomu nevadí.
USA i rusové se už dlouho perou o hegemonii světa, ovšem v poslední době Rusům dochází síly. Proto Amíci zaveleli do útoku a my jako poslušný psíci půjdeme s nimi? Proč? Je to jejich hra, tak ať si ji hrají na svém písečku a ne tady. Nechci dopadnout jako válečný pole.
Až tu bude petice proti americké základně, podepíšu jí. Až tu bude petice proti ruské základě podepíšu jí. Ať si válčí kde chtějí, ale ne u mě na dvoře...
Proberte se
Labus01 napsal:
Amíci rozm.rdali Libyi, Irák, Sýrii, vyrobili Daeš (islámský stát)... Když se rozhodli rozmr.dat Ukrajinu, tak to už se rusové nas.rali a vyrazili tvrdě proti. Najednou je ale rus špatný protože vjel na Ukrajinu bez dovolení. To že Amík vjel v rámci "války proti terorismu" do 4 jiných států nikomu nevadí.
USA i rusové se už dlouho perou o hegemonii světa, ovšem v poslední době Rusům dochází síly. Proto Amíci zaveleli do útoku a my jako poslušný psíci půjdeme s nimi? Proč? Je to jejich hra, tak ať si ji hrají na svém písečku a ne tady. Nechci dopadnout jako válečný pole.
Až tu bude petice proti americké základně, podepíšu jí. Až tu bude petice proti ruské základě podepíšu jí. Ať si válčí kde chtějí, ale ne u mě na dvoře...
Proberte se
podle tebe ale pravda není uprostřed. Jinak se pod to podepisuju.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Teď když jsem si to po sobě přečetl, tak koukám, že jsem neuvedl žádné příklady ruské intervence - vše vypovídající asi případ Gruzie. Nicméně tou pravdou jsem myslel pravdu, kterou nás zásobuje náš nestranný tisk. Tím mám na mysli to že je vždycky jeden špatný a druhý ten dobrý. Tak to není. Pravda je uprostřed a to taková, že každá velmoc má na rukou stejně krve. A každé velmoci jde o to samé - vládnout. A tuhle pravdu odnáší právě Syřané, Ukrajinci, Gruzinci, ... a já nechci aby to odnášeli Češi...
Labus01 napsal:
Proberte se
A ty informace o tom kdo co rozm,dal čerpáš kde prosím. Zkus to trochu rozvést ať se poučím.
A nebo to je pouze nestranný pohled nadiktovaný Kremlem?
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Labus01 napsal:
Teď když jsem si to po sobě přečetl, tak koukám, že jsem neuvedl žádné příklady ruské intervence - vše vypovídající asi případ Gruzie. Nicméně tou pravdou jsem myslel pravdu, kterou nás zásobuje náš nestranný tisk. Tím mám na mysli to že je vždycky jeden špatný a druhý ten dobrý. Tak to není. Pravda je uprostřed a to taková, že každá velmoc má na rukou stejně krve. A každé velmoci jde o to samé - vládnout. A tuhle pravdu odnáší právě Syřané, Ukrajinci, Gruzinci, ... a já nechci aby to odnášeli Češi...
A ty informace o tom kdo co rozm,dal čerpáš kde prosím. Zkus to trochu rozvést ať se poučím.
Za 1) nepapouškuju to co do mě hustí na nově a novinkách.cz
Za 2) když se něco začne dít (a zajímá mě to) hledám vyjádření obou stran
Za 3) jsem jen normální člověk, co pracuje a chce si za odvedenou práci užívat života - ne někde přežívat s kvérem v ruce a bít se za cizí věc
Za 1) nepapouškuju to co do mě hustí na nově a novinkách.cz
Za 2) když se něco začne dít (a zajímá mě to) hledám vyjádření obou stran
Za 3) jsem jen normální člověk, co pracuje a chce si za odvedenou práci užívat života - ne někde přežívat s kvérem v ruce a bít se za cizí věc
Aha, takže nepapouškuješ mainstream ale dojmy transvestity Tereza Spencerová. A to je ta tvoje pravda z obou stran. Už mám jasno, děkuji.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Tak si ještě jednou přečti co jsem psal, pak se zamysli, pak se zamysli znova a jestli ti to nedojde, tak je mi tě opravdu líto.
Tvoje dedukce, že si utvářím názor na základě jednoho článku je kouzelná, naneštěstí dětinská
Jdi si zasalutovat před obrázek mírotvůrce Baracka, ať to máš natrénované, až tě povolají...
Že vás to pořád baví. Venku je tak hezky a vy se hádáte o "pitchovinách"...
Včera jsem si zajel "kochačku" asi 300 km a dnes je mi velice příjemně.
Udělejte to také, bude vám lépe!
Upravil hobr dne 09.03.2015 13:39
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Svatá pravda
Taky jsem se byl projet... velmi uklidňující.
Reagoval jsem s nadějí, že se někdo umoudří ,aby bylo možné se jít projet i za 20 let... nepovedlo se...
hobr napsal:
Že vás to pořád baví. Venku je tak hezky a vy se hádáte o "pitchovinách"...
Včera jsem si zajel "kochačku" asi 300 km a dnes je mi velice příjemně.
Udělejte to také, bude vám lépe!
Taky bych jel, kdybych nebyl smrtelně nemocnej... Mám rýmičku...
Labus01 napsal:
Svatá pravda
Taky jsem se byl projet... velmi uklidňující.
Reagoval jsem s nadějí, že se někdo umoudří ,aby bylo možné se jít projet i za 20 let... nepovedlo se...
Kdo ví, co bude zítra a Ty to plánuješ za dvacet let...
Jedno přísloví říká:
"Když chceš pobavit Pánaboha, sděl mu své plány do budoucna..."
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vorel napsal:
Za fakt považuji to, že jsi nepochopil definici slova fakt
No nic jiného jsem nečekal, jinak tvoje odpověď zkončit nemohla, impotence k diskusi u některých lidí je jasná, je u nich jen potence k nadávkám a fanatismu, nepřekvapil jsi mě. Bez emocí, ty jsi neuvedl nic. Nicméně pokud jsem neuvedl fakta, tak to tady neuvedl nikdo, pokud ano uveď - :-))))
Tohle si povídají v Německu a nejen v televizi https://www.youtu...snUdkVkbqw