Samozřejmě jezdíme na motorce. Prodejce mluvil o okamžicích, kdy je třeba motku potlačit, vytlačit otočit (kluzký povrch) a spol. Tvrdil, že s podrážkou co mají Infinity je to problém.
Tom
Panove, nevite o nejake detske alternative co by nepromokali a byly pohodlny jako Infinity? Nehledam na decko a moje draha polovicka ma nohu 37, tak se to ne snadno hleda v dospelackych velikostech....
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj Milane, my jsne koupili minuly rok probiker u louise se sympatex membranous a dvema suchacema misto zipu. Neni to tcx, ale spokojena uzivatelka si ani ve 35 stupnich a ani za deste zatim na boty nestezovala. Tento rok ale maji jinou membranu, tak nevim...
radovant: ja pouzival 5 let pred tim predchozi verzi tehle bot od Louise naprosta spokojenost a letos mi odesli do vecnych lovist ne membrana , ne kuze , ale podrazka z tech mych enduro stupacek , kdybch nejezdil vic off a vpodstate jen turistiku, silnice a obcas off koupim zas tyhle co mas ty, jsou za super cenu a opravdu do nich neteklo ani po 3 dnech v desti
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja kupoval pro malou alpinestar gran torino neni to sice goretex ale drzi v pohode a jsou pry pohodlny. Velikosti od 36 . Koupeno v Bikers Crown