sved63 napsal:
Je to na tebe a pleteš jablka a hrušky. Prostuduj to - pieta je položení věnců u památníku padlých, tam bude i náš delegát, to naprosto chápu a asi každý, nedělej ze mě blbce. Druhá strana je ta vojenská přehlídka, to s pietou moc nesouvisí. Právě za současné situace je to k zamyšlení. Vybíráš si vždycky jen to co se ti hodí do krámu. Respektuji tvoje názory i když s nima nesouhlasím, jen mě vadí, že se to snažíš zabalit do něčeho šlechetného / viz ta Moskva/. Uctít památku padlých určitě lze i bez drnčení bojových vozidel na Rudém náměstí
Tohle se snaží naše media - oddělit od sebe dvě věci, které nikdo nikdy neodděloval - jen hledají klacek. Smutné - zvlášť když Roosevelt Churchil a Stalin ačkoli spolu nesouhlasili, dokázali v otázce nacismu najít společnou řeč. Dneska je nacismus na Ukrajině podporován a jsou hledány důvody proč je to dobře, no každý ať si hledá, co je mu bližší.
Ještě nedávno jsem poslouchal jak je špatné mít armádu jinou než profesionální, co je třeba udělat . ¨Nyní se ukazuje, jak odborně uvažovali pravdoláskaři ...
[url]http://www.novinky.cz/komentare/366804-komentar-valka-vaclav-klaus-ml.html [/url] Nebo že by zase kachna? Nebo příkaz ? Že by se po průjezdu někdo probudil?
Upravil bobGS dne 13.04.2015 22:01