Máme jiný úhel toho uchycení než je na f700gs, tam ty černý vzpěry.
Já bych se do toho moc nepouštěl. Je pravda že tohle bylo určeno pro skůtry a nějak se snaží to nabastlit na géeso. V terénu to bude rezonovat a po čase třeba upadne.
Upravil swat dne 12.03.2014 11:21
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
takze "jen" dodelat vypalky vhodnyho tvaru (jinej uhel a zrejme i diry a zbytek sedne ? - ten ramecek pred budikama je predpokladam soucasti plexi a napojuje se to tamnahode na bokach na ty plechovy vypalky co pak drzi v plastech
neni nekde ta fotka v kapku vyssim rozliseni ?
Upravil milanek dne 12.03.2014 11:23
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Ten ramecek pred budikama mas i na origo plexi bmw. Jinak by ti tam nic nedrželo.
Tak po vyzkouseni uz asi 6 kusu plexi jsem zaparkoval u Desierta nastesti sem nekupoval nove tolik penez bych asi nedal . Jinak postrehy:
PLUSY: fakt te moji F800 slusi, pri jizde na dalnici na me uz tak netahne a clovek klidne muze jet s otevrenym plexi bez turbulenci atd., da se dost variabilne nastavit
MINUSY: tim jak je mohutny tak pri nerovnostech dost drnca s budikama a celym stromeckem na palubku, nevim cim to, ale nejak presne nesedi na bocni plasty a budu to muset trochu vypodlozit, aby ty plasty nebyly tak namahany, je slabsi v kryti tela v horni casti, myslim tim ramena, tim jak je ten posuvny plast uzky , ale v zasade mi to nevadi, musel jsem se vzdat sveho "reznickeho" krytu svetla a zjistuji, ze ten kryt opravdu zlepsoval tok svetla ze svetlometu, ted tam mam mrizku TT, zakoupil jsem i kryt cokpitu, ktery by mel zamezovat odrazum svetla pod desierto, ale zmenu jsem nepoznal asi neni potreba, kdyz je instalovan i kryt palubky
Jinak celkove jsme s Desiertem spokojeny
PS: to neznamena ze jeste nevyzkousim i plexi z ADV pokud se naskytne prilezitost
Upravil schrek dne 27.07.2014 20:58
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nenacetlo se video ale pokud myslis klasiku GIVI tak me dos vadilo v tom ze kdyz jsem jezdil.nad sve moznosti =padal jsem tak jsem o neho vzdy zavadil
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zavadil jako ze doslo ke kolizi blasteru a plexi nebo jak?