Ty hrozivé bedny jsou standartní 40ti litrovej rozměr. Nehodlám nikomu dělat konkurenci sériovou výrobou...výrobci kufrů můžou být v klidu.
krakatitkap přiložený následující obrázek:
Andybross - určitě ano, u svého prvního GS jsem je měl namontovány, jen na topcase se musí trochu improvizovat, ale není to problém.
bmwivo přiložený následující obrázek:
[341.19Kb]
Upravil bmwivo dne 19.03.2015 21:49
Ivoš.
Nechci zakládat nové vlákno a tak se optám tady.Mám R 1150 R a kufry i držáky originál BMW,ale jsou prostě malé a tak přemýšlím o hliníkových.Jsou držáky stejné jako na GS?Jde ty držáky na hlinikové kufry kombinovat se stávajícím topcase,který bych chtěl zachovat.Na GS je všeho mraky,ale na eRko je to docela problém....
Dík za odpovědi
Vencar1150r napsal:
Nechci zakládat nové vlákno a tak se optám tady.Mám R 1150 R a kufry i držáky originál BMW,ale jsou prostě malé a tak přemýšlím o hliníkových.Jsou držáky stejné jako na GS?Jde ty držáky na hlinikové kufry kombinovat se stávajícím topcase,který bych chtěl zachovat.Na GS je všeho mraky,ale na eRko je to docela problém....
Dík za odpovědi
Vencar1150r napsal:
Dík za odpovědi
Vencar1150r napsal:
Dík za odpovědi
To je pravda. Ja jim porad nak verim a mam dva kufry a vak.
Na vak jsem koukal,ale jde mi o to,že když pak zastavím někde ve městě tak kam s ním.Nechat ho na motorce...lidi jsou nenechaví.