Ivan napsal:
JRM66 - jako jeden z diskutujících s odlišným názorem než Ty a Bob si vyprošuji tyto invektivy. Píšeš v množném čísle a tedy i mne nazýváš idi..em, což mne uráží, já bych si to vůči Tobě ani nikomu, jinak slušnému, s odlišným názorem, nedovolil. A kromě toho, urážky členů fóra bych osobně řešil okamžitým vyloučením, takové lidé nepovažuji za přínos fóra, byť by byli sebevětšími BMW experty. Pokud Tě někdo urazil podobně jako Ty urážíš ostatní, vyřeš si to přes SZ s konkrétním členem.
Ivane teba som ani nehodlal uražať nakoľko ta považujem za normalneho človeka, ale ked si v tom videl seba tak ma to mrzi, taktiež nič nemám ani proti Sašovi ktorého tiež považujem za pohodičku. S pozdravom svetu mier.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Je možný, že jeli dneska přes hr.přechod Strážný? Viděl sem tam asi 8 maškar s harlejema a u nich tak 6 policejních aut. Četníci tam pobíhali jako pomatený ovce . Něco se tam dělo
hlavně, že je pivo ftlamě
V tom místě, kde narazil tank do podloubí byla trafika a děda tam ten den by v tu chvíli pro noviny a cigára. Bydleli naproti přes náměstí. Ten tank tam jedním pásem najel na koleje a s druhým na pevným podkladě ho to smýklo do podloubí. Děda říkal, že jak tank vycouval z těch sutin velitel tanku odklopil příklop, aby se podíval co spískal, tak někdo vzal cihlu z těch trosek a na 20 metrů ho trefil přímo na šišku. Velitel padnul zpátky v tank a babička ho pak viděla jako zdravotnice v nemocnici. Říkala že v nemocnici byly plný chodby raněných. Nevěděla co děda jestli je v pořádku, syna tou dobou na táboře v jižních Čechách, bez telefonů bez auta, nevěděli jestli nebude válka... Asi by jsme to nikdo zažít znovu nechtěli. No sorry za OT ale když vidím ten obrázek z našeho města vždycky mi to ten příběh připomene.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
mychal-x napsal:
....jsou to uplne normalni kluci,motorkari....ale nekteri motocyklisti,co tady blejou nesmysli to asi nechapou....
Dovolím si jen dodat, že v dnešním rozhlasovém rozhovoru s členkou organizace, co Nočním vlkům akci na území ČR zajišťuje, řekla sama, že včera vstoupilo v jižních Čechách na území ČR 6 ruských motorkářů a měli pietní vzpomínku u nějakého památníku. Ze zmíněných 6 motorkářů jsou 2 Noční vlci a zbylí jsou obyčejní motorkáři. Na dotaz, zda přijeli všichni na motorkách, odpověla "Na motorce a v doprovodném autě", nevím ale, zda nešlo jen o její nedokonalou češtinu.
Dnes mají další program a snad přijedou i další.
Technická OT: Občas se - nejen tady - objevují příspěvky s pravopisnými chybami, v drtivé většině od lidí, jejichž názory zcela nesdílím. A to mne posiluje v přesvědčení o správnosti vlastních názorů.
Před chvíl to opět někde říkali, máme tu (podle jednoho zdroje) celé 2 Vlky. A já jim po sebevědomých prohlášeních pana Chirurga skoro držel palce a říkal si, že třeba mile překvapí.... Přitom pokud vím, k nám žádné omezení vstupu neměli. Prostě jen kecy a splasklá bublina...
bobGS napsal:
Proč nejsou dosud známy výsledky šetření komise pro sestřelení letu MH 317, proč nebyla vyslechnuta dispečerka letového provozu, která let řídila? Proč nebyl vyslechnut pilot SU25 který letěl kolem a kde je? Údajně s dispečerkou někde v Peršáku. Proč se na místě válejí ještě trosky a mizí z internetu fotografie místa havárie když při každém vyšetřování leteckého neštěstí se seberou všechny trosky, prosívá se půda, dělají se chemické a spektrální rozbory trosek atd atd.
Ukrajinou neargumentuj spíš řekni, co říkáš na ty Pardubice. Když nám ve škole paní učitelka řekla, že Plzeň osvobodila RA, měli jsme ji za krávu, dnešní mládež už věří tomu, co píšou v Pardubicích. V tomhle kontextu je jízda pár vlků sranda.
...mno, jestli vydavas spiklenecke teorie za fakta, tak to vazne nema cenu. Znas Ty vubec takticko-operacni data plne vyzbrojeneho a natankovaneho Su-25? Evidentne ani netusis, proc to ero vlastne leta. Su-25 byl vyvinut jako ekvivalent k A-10 Thunderbotl - bitevnik k niceni pozemnich cilu. Ve srovnani s americkym letadlem je hur vyzbrojeny, mene odolny, ale kupodivu lepe manevruje. O letani jako byvaly vojensky skoro-pilot neco vim - po aeroklubu jsem zacal letat uvodni vycvik pro armadu, ale dost vaznym zpusobem mi pred vic nez 20ti lety kleko zdravi a skoncil jsem nakonec kompletne v civilu.
Ve zkratce SU-25 nevyleti ani tak vysoko a nedokaze letet ani tak rychle jako leta v bezne cestovni hladine Boeing 777-200ER - takze zadny pilot v SU-25 kolem letet proste nemohl - neni to s timhle letadlem mozne. Oni to rusove dokonce dneska priznali, ze ho sundal BUK (http://www.novink...jinci.html, jen dal mlzi o tom, kdo ho vlastne vystrelil. Respektive, pochopitelne ze ho vystrelili ukrajinci, jen to byli ti ze separatisticke strany. K tomu existuji dukazy - chlubili se na netu, jsou satelitni fotky zachycujici termalni stopu rakety, vi se odkud zhruba vyletela, jen se pocjhopitelne nevi, kdo ji osobne odpalil. Domnivam se, ze to nejspis neudelali schvalne (i kdyz v Rusku je stale mozne vsechno), ale v tom chaosu co tam byl a je, se jim stal kolosalni pruser a misto vojenskeho transportniho sundali civila.
Mno, k vlkum jsem se uz vyjadril v predchozim prispevku, takze me netahej za fusekli a pis o tom, cemu rozumis, pokud neco takoveho je.
Nejsem zadny amerikanofil, ale Putinovske Rusko se stava nebezpecnym a nevyzpitatelnym statem se silicimi rysy diktatury (klidne i fasistickymi) - to mam z prvni ruky od kamaradu z Moskvy, kdy jsem osobne loni pomahal 2ma kolegum se dostat i s rodinami do Nemecka. Dalsi dobre zname mam z Ukrajiny - jak z Kyjeva tak z Donbasu (taky jsou v Nemecku) a jeden muj pracovni kontakt na strane zakaznika je spickovy materialovy fyzik puvodem z Mariupolu. Soucasna vlada toho, co zbylo z Ukrajiny, ma do idealu hodne daleko, ale fasisticka je rozhodne mene nez soucasny rusky rezim, ktery ji tak oznacuje a dela veskrze skvelou presvedcovaci medialni praci (Pepa Goebbelsu, otec moderniho marketingu, by byl na ne musel byt pysny)....
Jiste, propaganda se velmi snazi na obou stranach, nicmene ta americka a eurounijni jeste porad nemuze lhat tak okate, protoze v EU a USA vladni estabilishment stale nema media uplne pod kontrolou a nemuze jen tak nechat nepohodlne novinare zmizet, aby slovy klasika zustali "zmizeli", tak jako si to muze dovolit Putin.
Timto bych tuhle debatu povazoval za definitivne uzavrenou.
Upravil Bubak dne 06.05.2015 17:21
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure