Ahoj, dekuju,řešení nakonec přišlo samo hned po ránu. ..volal nám ten ruskem úředník, ze Moskva odpověděla, zr nepřijme motorku. ..do půl hodiny zabaleno a teď už jsem v Ulan Ude na nádraží. ..díky, zatím V
Vaška čeká v Moskvě oprava.Nejede mu jeden válec.Psal,že bude muset vyměnit svíčku,nebo cívku.Oboje má s sebou a v nejhorším případě má i číslo na Tondu,ale doufám,že nebude potřebovat.Snad to bude jen nějaká banalita.
.
Vašek je v Moskvě a před naložením do vlaku,ho začala zlobit technika.Dnes stroj opravil a bude pokračovat v cestě domů.
Oprava spočívala ve výměně cívky,kterou si s sebou vezl,takže snad už teď bude vše OK.
.
Ahoj kluci, zdravím zpět v ČR po šoku z práce i teplotním:-)
Vysněná cesta splnila nadmíru mé očekávání a jsem překvapen, jak vše fungovalo, od techniky (až na tu cívku:-) přes lidi, cesty, neuvěřitelně ukázněné řidiče, zdraví...
Děkuji vám za podporu! Klukům (PavelDR, 100bubu a Tonda za půjčení ND (ať žije cívka!:-) Zvláště pak Pavlovi za zprávy sem na forum, omlouvám se, opravdu na Sibiři nebyl moc signál a data jsem měl uplně odříznutá...
Najel jsem 10.756km na moto a zbytek ve vlaku (hlavně nechtějte vědět, jak se moto nakládá a vykládá, v našem případě to bylo do a z výšky 160cm rukama...)
Cesta trvala 19 dní a stála mě 10 dní dovolené! (díky svátkům)
Do Mongolska jsem dojel 9. den.
Hodně se to tu řešilo, tak lístek vlak Ulan Ude-Moskva 5.500 Kč osoba a 3.000 Kč moto.
Bohužel nemám poetické střevo a tak kdo chce nahlédnout alespoň na pár fotek, může zde:
Myslím si,že i letecké muzeum se tady bude líbit.
Já jsem zíral na ten mega giga vrtulník,nebo co to bylo.To jsem ještě neviděl.
Byl jsi se podívat V.I.L.?
.