Z Pertly voe když ho uvidějí v jeho námořnickém tričku tak mu nejdříve sundají brýle potom z něho strhají to jeho tričko a hned poté vezmou nohy na ramena a budou utíkat seč jim síly stačí a budou doufat že on za nimi nepoběží protože bez těch brýlí by mohl třebas zakopnout a upadnout a tím že by přitom byl viděn by se smíchem potrhalo a umřelo doost lidí
Tak jsem se svezl jen na 1050ce,ale musím říct,že to jede jako prase...tahá to koutky dozadu a nejen z psychického důvodu
Na cestování to není vůbec,ale řekl bych,že ten jejich litrovej dvouválec potahá i nový XR ve 4válci.
Moc mě mrzí,že jsem se nedostal na 1290,protože to musí být brutus.
...a hlavně jede to od spodu a brzdí to motorem ,ne jak ty jejich předchozí jebky
Mr GS přiložený následující obrázek:
My měli půjčený 1050 a 1190 takže jsem je měl hned po sobě a i když 1050 jede, tak v 7 tisících přestává táhnout, kdežto 1190 ti tam rve ruce a na trojku se staví na záda. Podvozkově mi byla ironicky příjemnější "malá" KTM, přišlo mi, že mám lepší cit v předním kole.
Paul přiložený následující obrázek:
to Paul: Nevím,kde jsi to měl půjčený a co to bylo zač,ale ty naše byly asi v nějakým záběhovým režimu protože to dokonce kolem 8 tis začalo kašlat + blikat kontrolka a dál to nepustilo,takže těžko říct,jak to táhne v těhle točkách.Maximum výkonu to má mít myslím u 9 tis,takže by to bylo divný,aby to v 7 přestalo táhnout.
Upravil Mr GS dne 24.05.2015 20:48
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
to Paul: Nevím,kde jsi to měl půjčený a co to bylo zač,ale ty naše byly asi v nějakým záběhovým režimu protože to dokonce kolem 8 tis začalo kašlat + blikat kontrolka a dál to nepustilo,takže těžko říct,jak to táhne v těhle točkách.Maximum výkonu to má mít myslím u 9 tis,takže by to bylo divný,aby to v 7 přestalo táhnout.
Na Travel Eventu. Tak to netuším, ta moje šla v pohodě vytočit, ale prostě nad 7 tisíc už ta síla nebyla taková a bylo lepší zařadit, kdežto 1190 tam ještě zesílila.