Tak já už balím a povalím doufám že do soboty to tam stíhnu a dovezu překvápko kdyby mě chtěl někdo doprovodit budu vyrážet okolo 11h od nás směr Branžeš MB tam bud přespím a nebo povalím dál českým rájem na chrudim kde budu projíždět zítra směrem do Orl.hor kde přespím z pátku na sobotu a v sobotu se posunu možná Polskem v poklidu do Machova . A pozor jedu na gespanu 350 hustěkrutopřísnou rychlostí zvuku zweitachtu s oblakem dýmu. Pavel TDI
jojo Já jsem opět blesk co s tím zítra jdu do práce achjo nevím jak skončím kurňa to je situejšn tak jedině sobota podvečer
když ho miluješ není co řešit
jojo Já jsem opět blesk co s tím zítra jdu do práce achjo nevím jak skončím kurňa to je situejšn tak jedině sobota podvečer
zkusim na votocku... asi v NE rano...
Upravil hicks dne 10.07.2015 18:57
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja zitra ještě něco mam a budu tam asi od 16h.Kdo dorazi dřív,tak si dejte pivo.Věřím,že si poradíte.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
no uvidíme čekám jak se bečka vyjádří něco má , je to pro nás trochu dál, ale v každém případě bych Vás bando zase rád vyděl
Díky Vám za návštěvu našeho kraje. Bylo to supr, Simonka usměvavá, guláš a výpečky od Petra za 1 , zelená holkám chutnala , pokec co koho zajímalo, když se dožiju, těším se na příště. Vevis- díky
Upravil KUKY dne 12.07.2015 20:32
KUKY se vrací
Opět super! Nakonec i ten Gambáč šel požít - v omezené míře
Díky všem, kteří dorazili a díky Pavlovi (konečně vím, proč je Vevis ) za organizaci.
Kdo zaváhal, má čeho litovat.
Tak zase někdy
Dík všem a zvláště Vevisovic...... jo a Kuky dík za průtah Náchodem
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!