část jsem tady toho přečetl a mě osobně by třeba zajímalo zdůvodnění zamknutí této inzerce http://www.bmwgs....d_id=26380
Může se někdo k tomu vyjádřit aby jsem alespoň částečně pochopil jak to tady fungovalo, funguje a bude fungovat
Pertla napsal:
Proč nezmizet bez řečí? Nebo potřebujeme velkou show?
Všichni si stěžují na úpadek fora a nic pro jeho zlepšení nedělají.. Zakládají nesmyslná témata, pobrečí si a všem poví jak je na ně svět zlý.
To že jste sei milý Ježku, Radko, Ludmilo, Pepo ... nebo kdo vlastně za tím stojí, se Swatem nesedli není starost celého fora, potažmo lidí co sem přijdou zvenčí a hledají zde jen nějaké informace. Jak vypadá bmwgs.cz?
Svoje osobní problémy si řešte po telefonu, neřekl bych že někoho tady zajímají ... a jestli má zdejší web nějak trpět Vaším odchodem, rád nějakou stovku na provoz pošlu a světe div se ... nic za to chtít nebudu.
Michal napsal:
Jo jo jak tady bylo veselo kdyz tady palil hiks,rozumny vedeli ze si dela srandu ty hloupejsi se nachvili urazili nakonec prisli nato,ze je to sranda a jelo se dal. Bohuzel takhle to dopadne vicemene za nejakou dobu vsude tam,kam se nacpe pan Šruta Nechali jste ho tady panove a damy pro par špinavejch zlataku svinit moooc dlouho
ale dulezity je, ma.mrdi, ze HIX JE ZPET!!!
Vítej zpět muslimobijče, ses musel oženit aby si se dostal na fórum?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
DM3555 napsal:
část jsem tady toho přečetl a mě osobně by třeba zajímalo zdůvodnění zamknutí této inzerce http://www.bmwgs....d_id=26380
Může se někdo k tomu vyjádřit aby jsem alespoň částečně pochopil jak to tady fungovalo, funguje a bude fungovat
Vlákna kde bylo napsáno PRODANO jsem automaticky zamykal pro přehlednost.
Staci tak?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Schearzenberg je cista spina... hezky zabalena. Milos je v leccems divnej, ale ma odvahu a dulezity veci - zda se - neposira.
mmch mel bys vedet, ze Karel ma blizko k tvz. "progresivni levici". coz jsou lide jako treba Dienetbier, Bohus sobotku... FUUJ.
vy co jste volili Karla - zpytujte svedomi, i vy mate podil na vzestupu Sabatove,
Mozna by ti na ty tvoje predstavy a fobie zabraly nejake leky.
když mi je sympatická Šabatová i Karel, to abych si dal rači ban
fuuj... jses teda vyjimecne nechutnej mozna bys mohl na stara kolena odjet lestit Auroru...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MikeR1 napsal:
TVL, takové to bývalo užitečné forum.... Teď je to jako na motorkářích....
No, však se také mění lidé i svět kolem nás.
Ale vážně - Miloše mám rád, ale občas jsem mu vyčítal přílišnou měkkost co se týkalo osobních urážek, nejrůznějších extrémních xenofobních či nacionalistických příspěvků atd. Na druhou stranu je fórum soukromé a já jsem tu host jako každý jiný, pan domácí si to dělá jak chce a mně do toho nic není. Nicméně když jsem četl vlákno o Češích zabitých v Albánii i následující + přejmenované, představil jsem si, jak sedí u mne na terase 20 známých v družné zábavě a pár z nich se najednou začne hádat, nadávat do fízlů atd. Já jako majitel terasy bych jim řekl "Kluci, tady je dobrá zábava a vy ji kazíte, i ti slušní sem příště kvůli vám třeba nepřijdou. Jestli se chcete hádat, tak venku na ulici. A pokud by se to mělo opakovat, tak sem už nechoďte". A takhle je myslím třeba postupovat i na fórech, třeba na jednom jsem zrovna nedávno našel něčí příspěvek, původní text zmizel a místo něj bylo červeně napsáno "Text byl vymazán z důvodu vulgárního, urážlivého..... obsahu." A pokud by se to opakovalo, ban. Lidi si brzy zvyknou a budou se chovat slušně. Ubyde 20, možná 50 lidí. No a co? Ale to je věcí majitele serveru a nemá smysl o tom diskutovat, divím se, že tuhle debatu už neutnul se slovy "Pánové, už to neřešte, bude to po mém."
Přesně tak, jen se němužu zbavit dojmu, že moderátor je od slova moderovat
říkám si hurikán
MikeR1 napsal:
Ale vážně - Miloše mám rád, ale občas jsem mu vyčítal přílišnou měkkost co se týkalo osobních urážek, nejrůznějších extrémních xenofobních či nacionalistických příspěvků atd. Na druhou stranu je fórum soukromé a já jsem tu host jako každý jiný, pan domácí si to dělá jak chce a mně do toho nic není. Nicméně když jsem četl vlákno o Češích zabitých v Albánii i následující + přejmenované, představil jsem si, jak sedí u mne na terase 20 známých v družné zábavě a pár z nich se najednou začne hádat, nadávat do fízlů atd. Já jako majitel terasy bych jim řekl "Kluci, tady je dobrá zábava a vy ji kazíte, i ti slušní sem příště kvůli vám třeba nepřijdou. Jestli se chcete hádat, tak venku na ulici. A pokud by se to mělo opakovat, tak sem už nechoďte". A takhle je myslím třeba postupovat i na fórech, třeba na jednom jsem zrovna nedávno našel něčí příspěvek, původní text zmizel a místo něj bylo červeně napsáno "Text byl vymazán z důvodu vulgárního, urážlivého..... obsahu." A pokud by se to opakovalo, ban. Lidi si brzy zvyknou a budou se chovat slušně. Ubyde 20, možná 50 lidí. No a co? Ale to je věcí majitele serveru a nemá smysl o tom diskutovat, divím se, že tuhle debatu už neutnul se slovy "Pánové, už to neřešte, bude to po mém."
jenomze u tebe jsou ty "dojmy" soucasti nejakeho svetonazoru... jses takovej nas malej fasounek vymachanej ve stalinismu.
slusnemu cloveku Sabatova se svoji silenou rodinkou (jeji fotr praskal v 50tych letech na fakulte, manzela dokonce i komousove stihali za prilisnou radikalnost -- Uhl -- manzel Sabatice se hlasi nebo hlasil k trockismu, resp. revolucnimu marxismu. Pro neznale -- Trockij hlasal, ze kapitalisty je nutno vylozene zabijet. Deti sabatove cca to same).
Spinachlap jses
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
DM3555 napsal:
Vlákna kde bylo napsáno PRODANO jsem automaticky zamykal pro přehlednost.
Staci tak?
Tak to je trošku zavádějící, bylo zamčeno poté co jsem napsal, že jsem nekoupil z důvodu toho že guma NEBYLA nejetá jak bylo v popisu...v tu dobu, bylo v popisu ještě něco jiného než PRODÁNO a nevšiml jsem si, že by se VŠECHNA vlákna kde je napsáno PRODÁNO hned zamykala......takže konkrétně u tohoto mi to trochu smrdělo, chtěl jsem se k tomu ještě nějak vyjádřit ale ASI JSEM NESMĚL!!!!!
MikeR1 napsal:
jenomze u tebe jsou ty "dojmy" soucasti nejakeho svetonazoru... jses takovej nas malej fasounek vymachanej ve stalinismu.
slusnemu cloveku Sabatova se svoji silenou rodinkou (jeji fotr praskal v 50tych letech na fakulte, manzela dokonce i komousove stihali za prilisnou radikalnost -- Uhl -- manzel Sabatice se hlasi nebo hlasil k trockismu, resp. revolucnimu marxismu. Pro neznale -- Trockij hlasal, ze kapitalisty je nutno vylozene zabijet. Deti sabatove cca to same).
Spinachlap jses
Hicksův příspěvek jsem v kontextu vlákna nepochopil (ale chyběl jsi tu, vítej zpět, Tvé příspěvky, odfiltrovány občas od invektiv, mají hlavu a patu, i když s nimi ne vždy souhlasím, ale to je v pořádku), souhlasím s Vorlem - moderátor má důvěru majitele serveru a má právo zasahovat do diskusí, mazat atd., pohybujeme se na soukromém území a musíme ctít rozhodnutí majitele a jím pověřených moderátorů, i když i ti mohou mít různou úroveň.
Celé je to vlákno "o ho.vně" a už dávno se mělo zamknout nebo smazat. Připadám si jako na "Motorkari - pobočka BMW GS"....
Už delší dobu tu chybí "blijící smajlík" - a to tak, že velmi!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."