Kde ty zdroje berete-já jsem zkoušel u chlapíka co má mototechnu aby se poptal, a prý dodavatelé to jako položku v nabídce mají ale není to prý fyzicky k sehnání tak asi máte kontakt přímo v Mahle nebo se vám s tím zbožím za barákem vymlel tajný kamion?
kim napsal:
Kde ty zdroje berete-já jsem zkoušel u chlapíka co má mototechnu aby se poptal, a prý dodavatelé to jako položku v nabídce mají ale není to prý fyzicky k sehnání tak asi máte kontakt přímo v Mahle nebo se vám s tím zbožím za barákem vymlel tajný kamion?
vis v cem je problem fabrika to nechtela nebo nemohla dost dlouhou dobu nabizet , v tom je ten problem az ted v roce 2015 se to "embargo" asi uvolnilo, jelikoz najednou to bylo v katalogu, sice opet ne uplene jednodusem, ale uz jde asi sehnat
Upravil schrek dne 03.07.2015 22:43
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chalani čo máte záujem zo Slovenska, hláste sa u mňa. Ja beriem od Honzu zatiaľ 15 kusou, čo bi mohlo pokriť dopit v SK. Znížia sa aj náklady na dopravu.
Upravil siso dne 04.07.2015 07:50
O jeden bych taky měl zájem, pokud by jsi s tím souhlasil a šrek také, mohu poslat prachy na účet, nebo to zaplatit a vyzvednout na slezině u šreka /z důvodu posílání poštou/.