Vikec napsal:
A já musím pochválit prodavačku v našem obchodě,poradila mě,jestli koupit pět rohlíků,nebo vosum,podala mě z regálu dvě konzervy s tuňákem a u pokladny se hezky usmívala. Zamě naprostá spokojenost....
Rozplýváte se nad naprosto normálním přístupem člověka,kterej se živí prodejem čehokoliv,nechápu to...
A zakládal sem kvuli tomu nové vlákno v rubrice,kam to ani nepatří,jako by to bylo poselství světu,bez kterýho se nedá žít? Né,dal sem to do vlákna prodejce,stejně,jako třeba někdo pošle mejl. Taky ho neposílá ministru průmyslu a obchodu,ale prodejci a stejně tak,jako já poděkuju té prodavačce v samošce a né na hlavním nádraží... Takhle to bylo myšleno...
Vikec napsal:
A já musím pochválit prodavačku v našem obchodě,poradila mě,jestli koupit pět rohlíků,nebo vosum,podala mě z regálu dvě konzervy s tuňákem a u pokladny se hezky usmívala. Zamě naprostá spokojenost....
Rozplýváte se nad naprosto normálním přístupem člověka,kterej se živí prodejem čehokoliv,nechápu to...
A zakládal sem kvuli tomu nové vlákno v rubrice,kam to ani nepatří,...
Taky jsem netušil,že už prodává díly pouze na 1100 a 1150gs.Asi je na nich lepší marže.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vikec napsal:
Hoši, udělali jste z toho vlákna šaškárnu. Už jsem narazil na pár zmetků, co prodají cokoliv a pak dělají mrtvé brouky. Tak si tu dál hoňte trika a držte se ...
Mimochodem, nejsem tu tak často a fakt nesleduji kdo odešel a kdo tu zůstal. Jo a ani nevím, že se jmenuje Ježek. Komunikoval jsem vždycky s nějakou ženskou ....
No a příspěvek od Vikec ten je vůbec dobrej .... krásnej vlastňák
Upravil Bumby dne 17.07.2015 17:29
Becka: nemas pravdu Jezek byl Jezek , ADV ONE byl jezek + jeho zena
Upravil schrek dne 17.07.2015 22:32
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Vikec napsal:
A zakládal sem kvuli tomu nové vlákno v rubrice,kam to ani nepatří,jako by to bylo poselství světu,bez kterýho se nedá žít? Né,dal sem to do vlákna prodejce,stejně,jako třeba někdo pošle mejl. Taky ho neposílá ministru průmyslu a obchodu,ale prodejci a stejně tak,jako já poděkuju té prodavačce v samošce a né na hlavním nádraží... Takhle to bylo myšleno...
v tomhle s tebou musím souhlasit.Je fakt,že každej prodejce/servisák tady má "svoje" vlákno a nevidím na tom nic zlýho.Pochválit někho za dobrou práci je v pořádku,ale co je moc,to je moc.Možná by ti nadšenci měli víc přemýšlet,co kam napsat a na co slouží kolonka "hledej" ...jen tak z prdele to tady není