to Johny T: 690 R byly v milosti vždycky....já tvrdil, že obyč verze 690 není žádný zázrak...R-ková verze už za něco stojí.....i když stále to není EXC
to TomasHoly: mám jak GS, tak lehkou 450...jako kombinaci považuji za ideál...když řádit v terénu, pak lehká 450, když cestovat potom velká největší GS...ale mít 1200 a 800 považuji za holý nesmysl...když dvě, tak více rozdílné stroje, 800 a 1200 je jako mít M3 a M5.........já bych volil X5 a M3....
A na cem pak jezdej kluci z TT hm? A ti by meli snad neco spatnyho?Asi je prece jen dulezitejsi nez kdo na tom jezdi,kam s tim jezdi a jaky ma proste pro tu motorku vyuziti,verim ze pro nektere lidi muze byt opravdu 800GS lepsi nez 12GS,stejne jako muze byt pro nekoho lepsi 1150 nez 12,nebo 100PD nez 1150 ,kdyz chtel autec dat Brezovarovi za jeho 11-ku novou 12 tak se jim vysmal a vedel proc.
Takze jediny reseni podle me je,zajet treba k Bobovi projet se na nich,nechat to nejakej den ustat a pak uz bude vedet sam co mu vic vyhovuje.
brtnik napsal:
A na cem pak jezdej kluci z TT hm? A ti by meli snad neco spatnyho?Asi je prece jen dulezitejsi nez kdo na tom jezdi,kam s tim jezdi a jaky ma proste pro tu motorku vyuziti,verim ze pro nektere lidi muze byt opravdu 800GS lepsi nez 12GS,stejne jako muze byt pro nekoho lepsi 1150 nez 12,nebo 100PD nez 1150 ,kdyz chtel autec dat Brezovarovi za jeho 11-ku novou 12 tak se jim vysmal a vedel proc.
Takze jediny reseni podle me je,zajet treba k Bobovi projet se na nich,nechat to nejakej den ustat a pak uz bude vedet sam co mu vic vyhovuje.
jj... takova "cernobila" poza -- "muzu jezdit jenom na dvanactce, osmikile, varaderu"... je myslim tak trochu ustrelenim mimo realitu.
Jak jsme videli, tak i na upravee R1 jde objet svet a tady se resi, jestli je o 15-20% jina motorka na D1 fakt tak nahovno, jak Ruda rikal ...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
v TT jezdej na 1150...to jsem chtel jen ukazat,ze neni uplne smerodatny kdo na cem jezdi,kdyz Bob jezdi 12GSA tak ze to musi nutne bejt nejvhodnejsi motorka pro vsechny... mimochodem Bob svoji 12GSA prodava,bude mit zas jinou,ale tu taky proda...
Brezovar to rikal sam na jednom setkani,se ho muzes poptat
Posledni veta -souhlas.
To Brtníkřesně tak vůbec není směrodatný na čem jezdím každýmu sedí něco jiného.Prodávám,protože mám skladem pořád nějakou 1200 gs a když přijde někdo a ocení doplnky stav tak ji prodám,když ne nic se nestane, na chalupu si třeba rád vemu 800GS.Ted přivezu legendárního cruise bmw r 1200 c co sním jezdil James Bond tak se těším na léto jak se sním svezu.
to Emil:já nejsem vůbec nápověda na čem jezdit každej chce a může jezdit na tom na co došáhne postavou a penězma.
Již jsem nabídl Mardlovi až bude lepší počasí at se přijede svézt a porovnat 1200 GS a 800GS jenom on sám se musí rozhodnout co mu lépe sedne.Jinak je to nekonečná dizkuse o ničem a fakt se budeme dohadovat ve smyslu jestli je lepší superb nebo passat.
Emilio napsal:
superb nebo passat,když budeš sedět ve vnitř a řídit,tak ani nevíš v čem sedíš,je to stejný pokud nebudu brát,že superb je v zadu o něco delší....
Jinak Bobe psal jsem to psal pro Hickse,protože mě příjde,že se u své moto modlí,ale běda třikrát běda jak ho potkám na dvanácce až mu to klekne nebo to zničí
placas nesmysly, ja proti 12GS naprosto nevystupuju... jenom proti ponekud prehane (a nezaslouzene) kritice osmikila.
-
Jinak v mem okoli motorkari v zasade na dvanactikilo pohlizej s podobnymi komentari, jako tu vedou nekteri (treba Ty) smerem k 800GS... snazim se jim delat opozici ale jak tak na to koukam, tak vysledkem je to samy z druhy strany.
Upravil hicks dne 12.01.2009 15:54
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
superb nebo passat,když budeš sedět ve vnitř a řídit,tak ani nevíš v čem sedíš,je to stejný pokud nebudu brát,že superb je v zadu o něco delší....
Jinak Bobe psal jsem to psal pro Hickse,protože mě příjde,že se u své moto modlí,ale běda třikrát běda jak ho potkám na dvanácce až mu to klekne nebo to zničí
placas nesmysly, ja proti 12GS naprosto nevystupuju... jenom proti ponekud prehane (a nezaslouzene) kritice osmikila.
-
Jinak v mem okoli motorkari v zasade na dvanactikilo pohlizej s podobnymi komentari, jako tu vedou nekteri (treba Ty) smerem k 800GS... snazim se jim delat opozici ale jak tak na to koukam, tak vysledkem je to samy z druhy strany.
Hicksi vydrž ve své osvětové práci!!! Od jara ti snad pomůžu-jdu taky do toho
Mikes
Nově s KTM... :-)