neber si to nijak osobně, každej jsme jinej :-)
já mám prostě tendenci motorku okamžitě zvednout , když lehne a né si to fotit, nebo na ní tančit :-) ...
(ch)stepan
..a jó :-D už chápu teda :-). No být to někde v zatáčce a zjistit že se hýbu, tak to taky "švihem" zvednu :-) Tohle byl první pád a je to už pár let, kromě mě to vyplašilo pár srnek, mám to i natočeno na foťák který jsem měl přidělaný na motorce. Při pádu jsem si ještě stačil zatroubit a perlička na konec..jak si tak ležím a říkám si..dopadl jsem do měkkého..Zazvonil mi telefon a v něm se ozval nějaký pán jménem Vysekal :-D..volal mi na inzerát na ČZtu :-)..chápeš..Vysekal..jsem se :-D..Tády dá dy dááá..konec příběhu :-)
Upravil Milan V dne 03.09.2015 13:37
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Kdyby někdo přemýšlel o sw motech padácích, tak dneska mi zachránili motorku, při sjezdu z dálnice na mokré silnici pěkně rozstříknutá nafta po celé zatáčce. vidět to bylo na poslední chvíli, tak jsem to chvíli ustál, ale jak se všechny tyhle sjezdy a nájezdy v čechách tak ****ně utahujou, tak jsem letěli. Spíš to byl skluz než pád, ale když jsem viděl ten ohňostroj, tak jsem myslel, že motorka je v háji. Jiskry lítali na všechny strany. Díky padákům se nic vážnějšího nestalo, jen maličkosti. A kevlarové džíny taky dobrá volba. Čechy jsou vážně super země nikdo si vás tím, že by vás šel třeba zvednout nebo aspoň odhrnout do příkopu, elagantně vás všichni objedou, když ležíte na silnici.
jackA přiložený následující obrázek:
jackA napsal:
Kdyby někdo přemýšlel o sw motech padácích, tak dneska mi zachránili motorku, při sjezdu z dálnice na mokré silnici pěkně rozstříknutá nafta po celé zatáčce. vidět to bylo na poslední chvíli, tak jsem to chvíli ustál, ale jak se všechny tyhle sjezdy a nájezdy v čechách tak ****ně utahujou, tak jsem letěli. Spíš to byl skluz než pád, ale když jsem viděl ten ohňostroj, tak jsem myslel, že motorka je v háji. Jiskry lítali na všechny strany. Díky padákům se nic vážnějšího nestalo, jen maličkosti. A kevlarové džíny taky dobrá volba. Čechy jsou vážně super země nikdo si vás tím, že by vás šel třeba zvednout nebo aspoň odhrnout do příkopu, elagantně vás všichni objedou, když ležíte na silnici.
Hlavně že jsi ok a motorka taky... já měl to stejné... Kalhoty Kevlar mi zachránili prd**el motorka díky padáku na pravé straně ok, ale pak doklouzala do pangejtu kde už to odnesla kaplička a řidítka...Jisker jak při svařování.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Nakonec jsem byl rád, že jsme letěli oba jen po asfaltu. První jsem samozřejmě prohledával motorku. Já mam jen naražený loket, otočil se chránič lokte, příští oblečení si koupim tak těsný jak to půjde. Nejvíc mě zklamali lidi, věci se opraví, kdybych se nemohl sebrat, tak tam ležim ještě teď. Tak snad na tohle vlákno dlouho nic nepřibude.
jackA napsal:
Nakonec jsem byl rád, že jsme letěli oba jen po asfaltu. První jsem samozřejmě prohledával motorku. Já mam jen naražený loket, otočil se chránič lokte, příští oblečení si koupim tak těsný jak to půjde. Nejvíc mě zklamali lidi, věci se opraví, kdybych se nemohl sebrat, tak tam ležim ještě teď. Tak snad na tohle vlákno dlouho nic nepřibude.
Vím o čem mluvíš... já se ohrabával jestli jsem ok a to projeli mezitím tři auta a ani nepřibrzdila. Motorkáři všichni zastavili a ptali se a chtěli pomoci... pak přibrzdil mladej taťka s rodinkou na výletě a pomohl.. prý taky motorkář... ale jinak nezájem...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...