Moc bych za to nedal,že jsme měli jet na stejnej výlet ,takže jestli se nepřihodí nic zásadního,rád bych se taky ukázal,uvidím jestli mě nebude potřebovat na stavbě klempíř,ale potřeboval bych na chvilku vysadit a resetovat mozek s partou fajn magorů..Snad to vyjde aspoň na chvilku..,přitáh bych i jednoho mlíčňáka na pegasu,aby vám ty vaše naleštěnky řádně poslintal
fifa napsal:
tak koukám že nás tam nakonec pár dobrejch duší bude , tak aby to nebylo ouplně bez programu tak se nějak domluvíme na sobotním projetí a nic jsem sice nepřipravil ale pokud bude zájem jet společně tak něco tady z hlavy vymyslím a bude na domluvě jestli kombinace nějakého off z silnicí nebo jen to a nebo to tak podle gustu všech soudruhů , počasí má bejt snad dobrý , Nebo pokud bude míti někdo nějakej dobrej nápad tak nejní problém vyslovit
Ahoj, jeden nápad mám: šlo by předem říct, v kolik asi bude ta sobotní vyjížďka? Dostanem se na místo někdy v sobotu poo a rádi bysme se jeli projet s váma, tak abysme to neprošvihli.
Upravil Alik dne 23.09.2015 22:59
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
Mám tam zamluvenou jednu malou chatku na pátek, kterou v sobotu dopoledne opustíme. Takže kdo jede ze soboty na neděli, může jí po nás využít.
Nejsme žádný hovada, tak použitelná jistě bude.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Fifo omlouvam nasi neucast. Tesil jsem se tuze moc, ale bohuzel neprijedeme. Pozdravuj pani a at se akce vydari
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jojo,sobota,snad mně pustí mistr klempíř včas,ale nejsem si jistej jestli stihnem tu vyjíždku,budu se snažit..Rád Tě zas uvidím Ty stará flinto...Doufám,že tam ještě někdo bude,když koukám jak to odpadá..,snad to neodpíská i ArciJihočech Zetor Traktorovič ...
Tak jsem se krasne pomotal po jiznich cechach a jsem doma. Vdecny a krasny kraj.
Patek probehl v absolutnim klidu. Kemp byl luxusni, pivko pitelne, parta se sesla vyborna.
Krasna komorni, relaxacni akcicka.
Diky!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zúčastnil jsem se jen v sobotu večer, ale stálo to za to. Sešlost na jedničku!
Fifo, díky.
Upravil hobr dne 27.09.2015 22:00
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Taky jsem měl čas jen na skok,vyjíždku jsme bohužel nestihli,ale výborná komorní akce,taky děkuju Fífovi,že to dotáh a zorganizoval..parta skvělá,pivo slušný,doufám,že mladej je v cajku,tak zas někdy a díky..
Byl sem jen v patek pres noc, ale i tak to stalo za to. Bylo to takove komorni a bylo to prijemne. Plzen vyborna, az sem se pri placeni divil, jak mi chutnala.
Diky fifo!
Pobyli jsme od soboty odpoledne do neděle. Naprosto pohodová akce, lidi super, pivo a kemp celkově taky. Všem u stolu díky za příjemný večer a Fífovi navíc za zajištění akce.
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu