TomasTT napsal:
Každopádně petr pracuje dost často v cizině, má tam projekty a nebývá několik dnů dostupný.. Mě přijde ten materiál za ty peníze co říkal OK, držáky, použít by šla levá část se čtveřicí tlačítek (fůra lidí to má úplně zničený) ale to je můj názor. Jemu se to asi nelíbilo a myslím, že nebyl žádný úmysl to nějak zdržovat. Každopádně to je tady a případně ti to můžeme poslat nebo když se stavíš tak ho nemusíš už někde nahánět.
Jenže on nebyl v cizině,podle toho co je výše napsáno hlídal děti leda že by je hlídal v cizině?
TomasTT napsal:
Každopádně petr pracuje dost často v cizině, má tam projekty a nebývá několik dnů dostupný.. Mě přijde ten materiál za ty peníze co říkal OK, držáky, použít by šla levá část se čtveřicí tlačítek (fůra lidí to má úplně zničený) ale to je můj názor. Jemu se to asi nelíbilo a myslím, že nebyl žádný úmysl to nějak zdržovat. Každopádně to je tady a případně ti to můžeme poslat nebo když se stavíš tak ho nemusíš už někde nahánět.
Jenže on nebyl v cizině,podle toho co je výše napsáno hlídal děti leda že by je hlídal v cizině?
TomasTT napsal:
Honza +10
Není Morava už vlastně cizina?
Pro pražáky ano.A my jsme za to rádi...
Máš pravdu.Pro některé začíná za Českou Třebovou Asie
Hlavně,že je to vyřešené.
Tak než odjedu na víkend malá rekapitulace:
- předáno mi bylo něco jiného, než bylo přislíbeno, navíc né komplet
- pro vytíženost jsem skutečně nereagoval do minuty, netušíl jsem, že to tak "hoří"
- když jsem chtěl vrátit, neb to nebylo to, co jsem očekával a co bych potřeboval, byl jsem zahrnut přívalem vulgárních invektiv
Tolik k celé akci...na takové jednání mi nestojí za to více reagovat
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Tak než odjedu na víkend malá rekapitulace:
- předáno mi bylo něco jiného, než bylo přislíbeno, navíc né komplet
- pro vytíženost jsem skutečně nereagoval do minuty, netušíl jsem, že to tak "hoří"
- když jsem chtěl vrátit, neb to nebylo to, co jsem očekával a co bych potřeboval, byl jsem zahrnut přívalem vulgárních invektiv
Tolik k celé akci...na takové jednání mi nestojí za to více reagovat
Nečekal jsi snad, ze te budu prosit a oslovovat te hezkými výrazy, ze ne?
Nejde o to, co jsi dostal nebo ne, na to jsi chtel par dni nazkoušení! Jde o to, ze jsi totalne ignoroval celou situaci a vykaslal se na to. Jde o princip, pokud ti prijde tva reakce jako adekvátní, tak bych chtel s tebou pracovat..
To, ze jsi totalni zbabělec je vec uz druha...byt ticho do telefonu a psat sms, potom navi nechat radsi v TT.... zkus znovu najit u nas na Moravě koule a priste se zachovej jinak
To, ze jsi totalni zbabělec je vec uz druha...byt ticho do telefonu a psat sms, potom navi nechat radsi v TT.... zkus znovu najit u nas na Moravě koule a priste se zachovej jinak
Takových je víc, ne jen zde, na GS webu...
Jinak máš u mě "+"
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Třeba není zbabělěc, třeba se mu jen nechce si kazit den. A někdy nastane chvíle, kdy zjistíš, že něco říkat je zbytečné. Chtělo by to méně emocí. Ale každého věc.
Za mě s Vjetrníkem jen výborné zkušenosti.
(ale rozumím, že to nemusí být tento případ) jsme jen lidé.
To je nápad , pošleme tam něco a až bude na sud a prase, tak se sejdeme, podle toho komu kdo fandí. extrovert může být šéfem východního bloku a introver západního , to by mohla být na jaře pěkná akce
všude dobře.....doma GSA