Emilio napsal:
No to se po....
Bestie,musíš ho kontaktovat osobně,jo a musíš chtít ten recepis,kde zůstane nějaká část tvrdá......
Toz, ja, jediny provozovatel Vestirny delfske (pobocka Praha, tm) timto oteviram studnici svych nekonecnych vedomosti pro potreby klientely slusne a po vedeni se pidici.
Jednou denne odpovim na dotaz za polovicni gazi i bezne soldatesce
Prijimame Visa, EC/MC, Paypal. Zadny eura, hotovost, kurata, flasky se stopami metanolu, vanocni cukrovi a podobna platidla bezna v Ostbloku.
Poznamka: plati se predem...
Upravil hicks dne 08.12.2008 15:28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Sami s Emiliem a Bestijkou?
Jak se znám tak po půlnoci mi obvykle stvrdnou už jen játra - ale když se sejdou dva highlandeři....
Ale Hicksovi zaříkávadla na mě prosím neaplikujte, bo bych doma nějaký jelita na zadku těžko vysvětloval.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Lucie napsal:
Hicks má u mě černej puntík, bo mi nechtěl prodat Pragu *pissed*
Hicks ti nechtěl prodat Prahu?
Nemusíš mi pod stromeček kupovat žádné drahé dárky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Lucie napsal:
Jak osobně? Proč zrovna já? Hicks má u mě černej puntík, bo mi nechtěl prodat Pragu *pissed*
hele princezno, nezapomela jsi na tu druhou pulku pribehu?
Ty jsi chtela moji -- krasne -- uzasne -- unikatni -- PRAGOVCE -- jedne z mala zachovanych tady v CR -- ublizovat -- a jeste navic v TERENU(!)
To mi prijde trochu moc skoda, tech motorek uz v puvodnim stavu moc neni a serie byla mala.
17 cm
Emilio napsal:
TO:Hicks - To je nejlepčí příspěvek jaký si sem kdy dal!
oo dekuji
....a platnou kartu mas??
17 cm
Emilio - žádné "Cvičme v rytme" jí neposílej, nerad bych se zašmodrchal do nějaké dlouhé sestavy.
H.