No co mi přišlo, tak jde o sloučení firem jakým směrem zatím nevím. Hlavním artiklem Trelleborgu jsou jiné pneum než motorkové.
Upravil joe dne 09.11.2015 17:58
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Lidicky nezoufejme dnes se ke me dostala informace primo z MITASU , ze na jaro je chystan novy vzorek pneumatiky nahrazujici XT644 a to nová pneu E-13 90/90-21 54R RALLY STAR TT dezen viz obrazek, takze se tesim , snad bude k E09 dobre sedet
Upravil schrek dne 10.11.2015 14:22
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Lidicky nezoufejme dnes se ke me dostala informace primo z MITASU , ze na jaro je chystan novy vzorek pneumatiky nahrazujici XT644 a to nová pneu E-13 90/90-21 54R RALLY STAR TT dezen viz obrazek, takze se tesim , snad bude k E09 dobre sedet
Tak to není nová zpráva a ta fotka je trošku jiná. E-13 je vlastně C-21. S tím termínem bych se zatím mírnil. Z tohoto důvodu jsem to zatím ještě nepustil ven, gumu mám fyzicky u sebe ve skladě.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Me to dneska primo napsal z Mitasu a jelikoz uz u toho je i katalogovy cislo , tak snad uz bude
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tak to není nová zpráva a ta fotka je trošku jiná. E-13 je vlastně C-21. S tím termínem bych se zatím mírnil. Z tohoto důvodu jsem to zatím ještě nepustil ven, gumu mám fyzicky u sebe ve skladě.
To je ta co sem bral pro brachu nebo to byla ta C23 90/90
Čeština můj koníček