to Pavel/Větrník
;o) ani sněžný skútr a ani čtyřkolka. V Jizerkách nevítané a myslím, že jet po takto upravené stopě je barbarství a ostatní by si to se mnou hodně rychle vyřídili. Tady se to docela dodržuje a i běžkaři se psy do stopy nejdou a nebo jen mimo frekventovanější místa. Docela jsou tady ukáznění. Jsem byl jednou na Pradědu a jel jsem z Ovčárny na Švýcárnu, ráno nádherná stopa + upraveno na bruslení, ale za cca 2hodiny už do bylo v řiti. Normálně tam chodí lidi pěšky, upraveno/neupraveno. Fakt jsem čuměl.
to Rick
Radarku, nevím, nepočítal jsme s tím, ještě jsem moto nevytáhnul, nevím kde to je ;o), nemám zajištěné spaní (rozuměj stan jsem ještě nevytáhnul z obalu),... Jsem plánoval na víkend kolo a pak lehké rozjetí do sezóny tady v okolí.
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal: ani sněžný skútr a ani čtyřkolka. ....
...myšleno bylo na tahání takového toho udělátka, co to za tím hladí a dělá stopu....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Honza_BMW_VW napsal: ani sněžný skútr a ani čtyřkolka. ....
...myšleno bylo na tahání takového toho udělátka, co to za tím hladí a dělá stopu....
...tak to tady nechytačka, tady mají 3 rolby, jedou uprostřed pevná plocha na bruslení v krajích vyfiklá stopa na klasiku. Na skútru/čtyřkolce to tahaj jen na začátku/konci zimy, když je málo sněhu a jezdíš na starejch lyžích
www.jantruhlar.cz
Je to cesta z Alfredky? Nevim jestli jsi jel z Jeleni nebo od Skritku, prave by me zajimalo, jaka byla stopa. Chtel jsem vcera jit, ale rikal jsem si jestli to nemaji protazeny kopytem, tak by to byla placna.Tak jsem byl jen 10km kolem Skritku.
milanosor přiložený následující obrázek:
[209.46Kb]
Upravil milanosor dne 07.04.2015 13:18
I pád na hubu je pohyb kupředu
Je to cesta z Alfredky? Nevim jestli jsi jel z Jeleni nebo od Skritku, prave by me zajimalo, jaka byla stopa. Chtel jsem vcera jit, ale rikal jsem si jestli to nemaji protazeny kopytem, tak by to byla placna.Tak jsem byl jen 10km kolem Skritku.
Ahoj Milane,byli jsme od Skřítku na Alfrédku,kus za ní na točnu,dál to nešlo nebylo to protažený,prý odešla rolba.Ale i tak to bylo super,minimum lidí,sníh prašan,jen zpátky ten sešup ke Skřítku už byl namrzlej,tak to jelo jak na černé