jak je vidět každej má jinej názor. ale až mě naserou ak už tam taky nejedu ale jak to čtu moc spokojeností s níma není. holt Pražáci no to víš na VČ nemaj ... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
každej má jinej názor asi taky záleží jak se ukažeš ja jsem spokojenej. v letě mi praskla trubka na brzdách volam do auteku a oni víme otom příjedem si proto, druhej den auto pro moto a pak volal Dušan Horský at si přijedu pro nahradní moto. a oprava sice moto stala 7 tydnu ale jezdil sem a oprava nová převodovka + rameno oprava cca 100 000. takže já spokojenej
Jak ukázat?! Jsem naprosto nekonfliktní, ale očekávám servis na úrovni. A né, že to budou mít u prdele.. Taky jsem měnil převodovku a další věci. Já si stěžuji na to, že pokud nastane problém dávají ruce pryč!
U K12R mi nachcalo do budíků a začalo to problikávat. Takže jsem kolem toho chodil jak kolem horké kaše aby to neschořelo.. Nakonec jsem odpojil baterku, šup na vozejk a davaj směr PRAHA. Tam mě zjebal nějakej vejr proč jsem jako odpojoval baterku!! Hned bych mu dal dělo, ale ustál jsem to za týden jedu pro moto. Doma umeju a opět to samé.. Beru kameru a celé to natáčím. Znovu vezu do servisu i s videonahrávkou na CD. Za týden valim pro moto a upozorňuji že byl srpen takže plná sezóna. Dovezu dom, umeju a co myslíš?! Myslel jsem že popadnu AK-47 a vlítnu to toho jejich šouruumu tankem!! CD s nahrávkou se údajně ztratilo. Dodal jsem novou nahrávku a pod pohružkou dání celého problému nejen s Káčkem ale i GS do motočasopisů bylo tacho vyměněno..
Pro mě je to banda zlodějů. Kup a vypadni
Upravil Remus511 dne 22.01.2009 10:41
tak to je vostrý za ty prachy co to stojí. ja jen doufám že mě to nepotká a nebude se opakovat to co u tvé moto. uplně si mi zkazil pohled na auteck a totam zitra mám jet našteští jen pro boty tak ty se snad neposerou
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Vžádném případě nechci niko zrazouvat o koupě nové motorky. Je to nádherné období, kdy si to všechno pčlivě koumeš.
Jinak těch historek mám mnohem víc, ale to je tak sudu piva Jen pro zajímavost. Moje sestra tam byla na výměně oleje do auta, a ujela asi 5 km. Rosvítilo se jí mazání (červeně) a tak zastavila. Na faktůře vyučtovanejch 7litru po litru tak ji říkám: zavolej těm kokotům ať ti okamžitě dovezou olej! Dovezli, ale chteli ho zaplatit. Do dnes nechápu kam se těch 8 resp. 9 vešlo, protože i po dolití toho litru v Praze dorazila dom a bylo na spodní rysce.. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle udělat mladý holce která ani neví jak otevřít kapotu? Opravdu bych někomu usekl ruku...