schrek napsal:
Ne jen kdyz si koupis neoriginal rozmer tj neco jinyho jak 2.15. Ja sme si nechal zapsat do TP vsechyn rozmery rafku 21" co tam jdou a dozadu rafek 18" a samozrejme vsechyn mozyn kombinace pneumatik co jdou od 130 po 150 jak v 17" tak v 18"
Pochopitelně jsem to tak myslel - mluvím o rozměrech jiných než originál. 2.15 je originál, takže to zapsání je relativně snadný. V případě jiných rozměrů (které jsou prostě jiné než od výrobce) tak to je individuální a ten proces je docela problém. Např. když někdo na HP2 chce ráfek 1.6" na motokros, tak to je tahle situace.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
schrek napsal:
Ne jen kdyz si koupis neoriginal rozmer tj neco jinyho jak 2.15. Ja sme si nechal zapsat do TP vsechyn rozmery rafku 21" co tam jdou a dozadu rafek 18" a samozrejme vsechyn mozyn kombinace pneumatik co jdou od 130 po 150 jak v 17" tak v 18"
Kolik to stalo? Co vsechno bylo potreba? Asi bych sel cestou nechat 2.15, kdyz by to znamenalo problemy.
Diky vsem za vysvetleni, holt ta kvalita rafku se soudruhum z NDR nepovedla.
Me asi 13 radku s peumatika a rafkama bylo za cca 1800,- a stacilo poslat seznam co chci, kopii velkyho TP na mail helpreg@helpreg.cz a do tydne sem mel papir doma a sel jsem na DI a zapsali mi to a jsem hlavne v klidu
jestli chces poslu ti svuj vzotovy mail at vis co mam vse zapsano
Upravil schrek dne 07.10.2013 15:49
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Me asi 13 radku s peumatika a rafkama bylo za cca 1800,- a stacilo poslat seznam co chci, kopii velkyho TP na mail helpreg@helpreg.cz a do tydne sem mel papir doma a sel jsem na DI a zapsali mi to a jsem hlavne v klidu
jestli chces poslu ti svuj vzotovy mail at vis co mam vse zapsano
jinak ta cena nic moc on ma totiz nevrtany rafky taze jeste + 480,- za vrtani a to uz vyjde lip pardal
Upravil schrek dne 17.12.2013 10:18
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Myslim kolem 1000,-
Chce to zavolat ja jsem to tam nedelal, pri kupovani jsem se jen zeptal jestli to take dela.
Upravil machcomp dne 17.12.2013 10:19
BMW F800GS Adventure
schrek napsal:
za kolik dela ten vyplet
jinak ta cena nic moc on ma totiz nevrtany rafky taze jeste + 480,- za vrtani a to uz vyjde lip pardal
Prdlacku, cena je za komplet kupoval jsem a diry jeste poznam.
Vzdyt i v popisu pise kolik to ma der.
Upravil machcomp dne 17.12.2013 11:04
BMW F800GS Adventure
Mohu se zeptat, je nějaký kvalitativní rozdíl mezi rafky EXCEL koupenými u Touratech a ráfky od Pardála? U Toratech je v ceně i sada drátů a niplů, ty nepotřebuji. Hlavně mi jde o to vrtání. Zda to vrtání co se dělá za příplatek odpovídá kvalitou tomu co se kupuje u Touratech. Navíc se mi zdá že Pardal má i skladem. Díky.
BMW F800GS '09
tomasf71 napsal:
Mohu se zeptat, je nějaký kvalitativní rozdíl mezi rafky EXCEL koupenými u Touratech a ráfky od Pardála? U Toratech je v ceně i sada drátů a niplů, ty nepotřebuji. Hlavně mi jde o to vrtání. Zda to vrtání co se dělá za příplatek odpovídá kvalitou tomu co se kupuje u Touratech. Navíc se mi zdá že Pardal má i skladem. Díky.
My děláme jen celé sady s niplema a drátama a je to vrtané v Haan Wheels a od stejného dodavatele jsou i dráty a niple. Na některý motorky jim dodávají i kompletní kola včetně středů. Haan je poměrně uznávaný výrobce středů se skoro 50 letou tradicí.
tomasf71 napsal:
OK, děkuji za odpověď objednal jsem u Vás. Sice to asi bohužel nebudu mít do Vánoc, ale zase mám jistotu že to bude 100% sedět
Dobřes udělal . Ty niple a špice jsou jiné, než orig a sám jsem si s tím zbytečně zkusil. Ovšem díky TT vše dobře dopadlo. Toto není placená reklama...
Mikes
Nově s KTM... :-)