Super, díky za rady a pomoci, určo to pomohlo Auto je hlavně pro slečnu falconovou, tak doufám že mi s tim nepláchne stejně jako Bohumilovi Teda když už pláchne, tak snad pláchne po svých
Platit budu keš, finanční domy by mě jen vyždímaly.
No a auto o který mam zájem je Toyota Auris Touring sport s benzínovou atmosferou motorem ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Super, díky za rady a pomoci, určo to pomohlo Auto je hlavně pro slečnu falconovou, tak doufám že mi s tim nepláchne stejně jako Bohumilovi Teda když už pláchne, tak snad pláchne po svých
No a auto o který mam zájem je Toyota Auris Touring sport s benzínovou atmosferou motorem
No ty vole japonec až nakonec hlavně abys ho po zaruce včas prodal a nebo vyměnil zase za nové.
falcons napsal:
No a auto o který mam zájem je Toyota Auris Touring sport s benzínovou atmosferou motorem
No ty vole japonec až nakonec hlavně abys ho po zaruce včas prodal a nebo vyměnil zase za nové.
Zajdi se poptat někoho na STK co si myslí o Japonských autech... Možná budeš překvapenej...
mrkef napsal:
Toyota dobra volba jedny z nejspolehlivjejsich aut vseobecne
Přesně tak, je pravda, že prodejnost je trošku horší, díly dražší, ale zase je nepotřčebuješ no a 'strohost' interiéru je věcí vkusu....
Ale jak řiakjí u nás zrovna na STK 20 let stará Corolla - ani kapka oleje, výfuk originál, ramena čepy podvozek originál.... prostě super a benzinový motory se spotřebou moderních TDI.... u Jap. 4x4 a tereňáků už je to horší.., ale to jsou pracovní auta a ty holt mjsí na svoje náklady vydělat.
falcons napsal:
Hmmm, a já myslel, že tyhle názory už vymizely... V každém případě, jak které auto. Nejhorší, které jsem měl (nové!!), byla kupodivu Oktávka, na které se sypalo kdeco. A to, že po 5000 km byly brzdové destičky jako nové ale kotouče na prach, nebylo důvodem pro uznání reklamace nebo aby se aspoň zajímali, jestli nešlo o nějakou vadu. Naopak nejlepší auto je můj současný Ford Mondeo MK4, 216 tisíc km, pouze běžná údržba s vyjímkou antény GPS a opravy rádia. A to je na "F", čili další terč autorů podobných názorů. No a kromě toho mám Mazdu MX-5, pravda, jen pro radost, ale jezdím do autorizovaného servisu, kde jsou ceny o něco nižší než v servisu Škoda a to auto je vyhlášené svou spolehlivostí a nezničitelností. Made in Japan, konkrétně Hirošima.
K prodloužené záruce - tak určitě, je to věc, která se mnoha lidem vyplatí, jak už tu zaznělo a kterou budou v servisu doporučovat. Jen bych se zamyslel nad typickou pojišťováckou věcí a tou je pravděpodobnost, MNOHEM VÍC je aut, která tuto záruku mají a nevyužijí a v servisu vidí jen auta, která se porouchají, mnohem víc se neporouchá a navíc jdou často po záruce do jiného servisu. Pro pojišťovny je to živnost, méně vyplácejí než inkasují, takže je to jako s každou jinou pojistkou - kupujeme si hlavně klid. Ale nic proti tomu, i já mám spoustu pojistek, některé se mi vyplatily, jiné ne a ten klid si u drahých věcí také rád zaplatím.
Nee, takhle to bylo podruhy to sem mel pezot partner
tedka mam soudruzku a ta nema papiry...
jo a este sem mel scenika, toho mi zabavil mladej dyz sem byl 4 mesice na jipce...
enom ty motorky mi nastesti zustavaji..
Upravil Bohumil dne 19.01.2016 15:14
Kupredu spatki ni krok...
Copak ti ty japonci provedli? Řekl bych, že tohle je poměrně nic neříkající názor.
Jinak muj táta už má čtvrtou Toyotu a jiné auto, jak prohlásil, by si nekoupil.
Max spokojenost jak se spolehlivosti, pohodlím, výbavou....
Takže myslim, že Toyota dobrá volba.
Jen jak psal TomR1 u 4x4 už je to bohužel trochu jinak.
Ja jedu zetra pro novy auto dostali jsme v ramci korporatniho obchodu luxusni slevu na operativni leasing sleva 70% oproti standartni nabidce takze to jdem vyuzit.
Jinak novy auto jsem koupil jen jednou a uz nikdy vice asi. Radeji starsi a prodlouzenou zaruku na dalsi 3roky to je interval kdy menim auta.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček