MALI napsal:
Takhle Asi tomu nebudete věřit, ale ten ,,tuning" vzorek fungoval - na rozdíl od mojí normál Mitasky, kdy mě do kopce tlačili 3 chlapi Prej když asfalt nedrží, MITAS tě podrží - hovn.o
Mluví se o asfaltu a nic o sněhu tam není A co to tam máš za užovku? Je potřeba tam dát pořádnou mitasku
Upravil joe dne 02.02.2015 18:03
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
No to sice jo, ale problém je, že MITAS nic pořádnýho nevyrábí Dal jsem si jí tam jen proto, že je to česká motka, tak česká guma a pak samo kvůli ceně, protože nedám za gumu víc než za celou motku Mám tam myslim H06.
Upravil MALI dne 02.02.2015 19:10
Ja si nechal od Rudy poradit co dat na 638ku se sajdou a tak jsme obuli dopredu 09ku a dozadu C-20 a jela jako vino. Gumy super,v pohode jsme prejeli pres Spicak. Az v Nemecku v arealu srazu jsme zustali stat kvuli spojce,ale rozhodne ne kvuli gumam. Tak jsme v sobotu rozebrali spojku prehazeli spaleny lamely mezi sebou a dali podlozky pod pruzinky a jakpak jsme v nedeli v pohode dojeli zpet do Plzne. Jeste ze je ta Jawa jednoducha. Jinak jsem tam byl poprve a za mne super extremni akce.
MALI napsal:
No to sice jo, ale problém je, že MITAS nic pořádnýho nevyrábí Dal jsem si jí tam jen proto, že je to česká motka, tak česká guma a pak samo kvůli ceně, protože nedám za gumu víc než za celou motku Mám tam myslim H06.
Hoď rozměr něco ti najdu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jo presne v tom krpalu jsem ji spalil. Dan za to ze jsem tam byl poprvi. No jinak nechapu jak nekdo muze vzit do takoviho marastu motorku za pul milionu i kdyz ty Hd Electraglide se sajdou co jsem tam videl byli klidne pres milion. No jo no holt to maj proste na jezdeni. Nebo dobrej byl rek kterej dojel trajektem do Italii a pak sem na 3 dny mrznout a pak zase zper do Recka. Kdyz vemu ze jen ten trajekt plave 26 h tak uz jenom kvuli tomu by se mi tam nechtelo. Ale je to pekny zapaleni pro vec. Nebo u prijezdovi cesty stali kluci s Anglii s 1100 kama gs a z jim to nejede a jede pro ne kamarad s dodavkou s Angliie. To je masakr odkud jsou schopny lidi tam dojet.
JOE - to neřeš, já si tam příště namontuju řetězy.
To Racek: Taky vždycky nechápu - já si mojí 04ku hejčkám a leštim, parkuju ve vyhřátý garáži a tam je klidně nasolená dvouvačka. Motorky tam dostávaji strašně na prdel - vidim to na mý jawce. Jinak není všechno jak vypadá a spousta lidí si doveze moto autem a pak dělá machry. Já to mám 200km což ujde, ale třeba 600 kiláků bych asi fakt nedal - určitě né na jawce, která jede 70.
Jo to je jasny ze vsichni na tom neprijeli,ale zrovna ten Rek nam ukazoval fotky jak sjizdi z trajektu normalne po ose. Ja to tam mam taky kousek, jen 160,a tak obdivuju ty co se tam vydaj z vetsich vzdalenosti.