Jedu s Váma!!!! Ale moje pr.del je striktní jednosměrka
Tak to je fajn, člověk zasune a nemusí vyndávat. Že bych se taky přidal? Měl bych Kubrtíka jako pružnou ochranu na falu. Třeba bych potom neměl tak otlačenou řiť od sedla, kdybych si ho složil dospod. Jo a Kašáku, hlavu nechám pro další využití
A myslel jsi to s tím vařením vážně? To mě dělá do sucha......
Upravil Medik dne 04.02.2016 22:02
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
czunik napsal:
já chytrej nejsem.. ale dohání to tady jiní nejmenování co všude byli a se vším si ví rady...a rádi poučují druhé jak jsou oni ti chytří...:-))))))))
Medik a Kašák : helejte vejři , nechte si toho jo? Nebo nepojedu nikam
Upravil Kubrt dne 04.02.2016 22:57
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
povídá soused Franta sousedovi Karlovi ..nechceš dorazit s manželkou o víkendu na mejdánek se grůpáčkem, a soused Karel tak jo ...a kolik nás tam bude ? Franta na to..když přijdete oba, tak tři
Upravil pepanek1150 dne 05.02.2016 00:21
všude dobře.....doma GSA
czunik napsal:
já chytrej nejsem.. ale dohání to tady jiní nejmenování co všude byli a se vším si ví rady...a rádi poučují druhé jak jsou oni ti chytří...:-))))))))
czunik napsal:
To máš určitě na mysli mé Veličenstvo
to bych si nedovolil pane dochtor:-))))
...a to nevíte, že velevážené veličenstvo Medik nejen, že všude byl, všechno ví a každého zná... on má i od všeho klíče.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
czunik napsal:
To máš určitě na mysli mé Veličenstvo
to bych si nedovolil pane dochtor:-))))
...a to nevíte, že velevážené veličenstvo Medik nejen, že všude byl, všechno ví a každého zná... on má i od všeho klíče.
A potom, že nedostaneš rozum. Vídíš, jakej jsi kluk šikovná
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz