a všechny diskuze okolo z tebe poctiváka fakt nedělají.. Takže ani s původem věcí..
To jim nezávidím.
Proto platím přes účet jen přes Aukro nebo solventním firmám, ideálně na základě proforma faktury.
Ale tady se myslím nic takového nestalo,že by paní něco neposlala ?! Spíše naopak,většina tady píše že jsou nadmíru spokojení a že děkují za super domluvu a rychlost dodání ???
Jasne, to je jedine dobre. Jen rikam, ze bych takovou reklamu urcite nepotreboval a evidentne asi bude opodstatnena.
bmwprislusenstvi napsal:.....ano ucet je na ic meho manzela mame ucet spolecny, te shodyy jsi si musel vsimnout...
....společný firemní účet se soukromým rodinným to je nějaká účetní novinka? Který finanční úřad tohle povoluje?
Nejdnou je to tady samej Babiš
... na danění věcí by jste se tady mohli zeptat jiných všemi vychvalovaných prodejců ....já zapomněl,to je jiná,protože s těma chodíte na pivo,tak ti danit nemusej
...čecháčci
No paráda. Místo toho, aby bylo panstvo rádo, že si může nakoupit levnější a přitom kvalitní zboží, tak kafrá a vymýšlí kraviny. Jenom to paní pořádně nandejte, ať se tady na všechny může vykašlat. A že vás tak nevytáčí daň z PHM, chlastu a cigaret a rozkradená republika a podobné svinstva.
tomle1 napsal:
No paráda. Místo toho, aby bylo panstvo rádo, že si může nakoupit levnější a přitom kvalitní zboží, tak kafrá a vymýšlí kraviny. Jenom to paní pořádně nandejte, ať se tady na všechny může vykašlat. A že vás tak nevytáčí daň z PHM, chlastu a cigaret a rozkradená republika a podobné svinstva.
Klasika, tady na tomto webu... Hlavne ze si moralisti namasirovali ego
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vevis napsal:
Někdo kritizuje tu paní,někdo kritizuje touratech,někdo možná i rockway.Ale všichni mají i spokojené zákazníky.Tak co,at si kazdy nakupuje kde chce.Rizika si nese sám a svědomí případně musí zpytovat také on.Tak o co jde?
To jsem zvedavej Pavle, kolik pomazanejch hlav Te za tohle napadne.
Nebo si par mistnich "svalovcu" troufne jen na me?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vevis napsal:
Někdo kritizuje tu paní,někdo kritizuje touratech,někdo možná i rockway.Ale všichni mají i spokojené zákazníky.Tak co,at si kazdy nakupuje kde chce.Rizika si nese sám a svědomí případně musí zpytovat také on.Tak o co jde?
Podle mne jeden z ukazatelů věrohodnosti, je (ne)vyplněný profil. Pokud takový člověk (firma) není schopen (ochoten) si profil na fóru vyplnit, nechci s ním nic mít....
Upravil hobr dne 15.03.2016 17:32
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
milan enduroskola napsal:
dám vám 15% slevu a vy mě budete milovat, protože tím pádem ušetříte.
Aspoň se tak dostaneš na ceny Touratechu v Německu a Rakousku...takže to je paráda
To by mě zajímalo,jestli tam taky musejí jet levou,kvůli tomu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pokud bych neměl morální problém nastupují praktické - jak to bude s reklamací bez dokladu?
Navíc bych byl 3 roky nervózní, do té doby totiž může původní majitel bez problémů dostat svůj majetek od nového majitele, přestože tento nabyl věc "v dobré víře".
Ale u "dobré víry" se navíc mimo jiné posuzuje nabývací cena a další věci...
Mr.GS: no to bych zrovna neřekl.
Rozdíl DPH dělá 2% (19% proti 21%), my jsme v zóně 3, takže nám účtují balné a platíme dopravu (třeba do Rakouska z Německa posílají zboží bezplatně, takže dovozce nemusí počítat s náklady na auto) a hlavně - u nás máme super zákon na ochranu spotřebitele s 30 denním limitem na opravu, který neexistuje pokud vím nikde jinde v EU. Což v praxi znamená mít rezervu na zaplacení kurýra, který doveze tu věc do servisu do Německa a pak zpátky aby to zabralo jen 2+2 dny a stihlo se to.
Každopádně bez poštovného a balného by rozdíl neměl dělat víc než 8% při kurzu 27Kč.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já vidím rozdíl 10% a to dokonce přesahuje slevu pro členy fóra.Na tlumičích v řadě extrém je rozdíl v ceně 7tis. Netvrdím,že je to vaše chyba,ale potom nechápu cenovou politiku TT.Leda by trvali na tom,že v Německu to budou doplňky pro každýho na pracáku a tady jen pro horních 20%.Tím nechci říct,že to tady mají prodávat za 1/5 ceny,ale minimálně by bylo dobrý(přece i pro vás,jako prodejce),aby aspoň srovnali ceny a nenutili místní přemýšlet o tom,jestli to koupit v Německu,když je tady zastoupení...to mi fakt hlava nebere
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Já vidím rozdíl 10% a to dokonce přesahuje slevu pro členy fóra.Na tlumičích v řadě extrém je rozdíl v ceně 7tis. Netvrdím,že je to vaše chyba,ale potom nechápu cenovou politiku TT.Leda by trvali na tom,že v Německu to budou doplňky pro každýho na pracáku a tady jen pro horních 20%.Tím nechci říct,že to tady mají prodávat za 1/5 ceny,ale minimálně by bylo dobrý(přece i pro vás,jako prodejce),aby aspoň srovnali ceny a nenutili místní přemýšlet o tom,jestli to koupit v Německu,když je tady zastoupení...to mi fakt hlava nebere
Netusim u TT, ale z prae vim, ze je vsem uplne burt, jestli se ke svym zastoupenim v ruznych statech chovaj spravne nebo ne, tim spis, pokud jde o bezvyznamnou Ceskou republiku.
A to mluvim o velkych znackach, jako je napr. Miele, Bosch,...
Opravdu nechápu názory některých lidí o tom že je jim jedno z jaké činnosti koupí věci,hlavní je že jsou super levné.
Kdyby nebylo takových lidí nemají zloději komu prodávat a věřím tomu že i ukradených věcí by bylo daleko méně.
Takže vám co koupíte takové zboží by ani moc nevadilo kdyby vám někdo ukradl vaše věci - hlavní je že si ty věci bude moci někdo koupit super levně.
To snad ani nemůžete myslet vážně.
Nevím jak vám bude až přijdete na místo kde stálo nebo měl jste vaše ....... a ono to bude pryč.
Zažil jsem to a nikomu to nepřeji.I když jsem měl auto pojištěný,byl to strašný pocit.Naštěstí se mi vrátilo.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelnik napsal:
Opravdu nechápu názory některých lidí o tom že je jim jedno z jaké činnosti koupí věci,hlavní je že jsou super levné.
Kdyby nebylo takových lidí nemají zloději komu prodávat a věřím tomu že i ukradených věcí by bylo daleko méně.
Takže vám co koupíte takové zboží by ani moc nevadilo kdyby vám někdo ukradl vaše věci - hlavní je že si ty věci bude moci někdo koupit super levně.
To snad ani nemůžete myslet vážně.
Nevím jak vám bude až přijdete na místo kde stálo nebo měl jste vaše ....... a ono to bude pryč.
Zažil jsem to a nikomu to nepřeji.I když jsem měl auto pojištěný,byl to strašný pocit.Naštěstí se mi vrátilo.
to je ale blbost, pokud bys takto uvažoval, tak si nemůžeš koupit nic na tipmoto.com či bazoš,motorkáři.cz atd. Jak tam poznáš co je kradený a co ne. Navíc velká většina kradených věcí se prodává jako použitá ne nová.
Tak tě to prase ještě nesežralo Kdyby jsi ho naušil rýt rovně a dle zadání "odtud potud" měl bych pro vás kšeft
neumime.
Ale jestli chces natrhnout prdel tak neni problem jeste tak dva tejdny ma zoubky...
Hodláš Bobíka zbavit chrupu? Není to zrvona moc sluníčkové, ale máš větší šanci přežít. Tak holt z levné orby bude prt.
Jinak diskuze věru plodná a hodnotná. Azuro na Italské sjezdovce a zdejší diskuze mě opravdu baví
[flash width=200 height=50][/flash]
Upravil Medik dne 16.03.2016 18:27
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz