Jen jeste doplnimk aldovi ze je super a ta cena co si napsal je cena, kdyz doneses kola, jinak je to myslim 250 na kolo, kdyz dojedes s masinou
Já vždycky dojedu na motorce, takže 250 sem nikdy neplatil-asi to má dle sympatií Ale většinou si tam pár minut počkám, tak si minimálně jedno kolo sundám sám abych zabil čas.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Soukromý servis 10 km od Rakovníka, cca 100 Kč. Ale vozím tam na servis jak auta, tak motorky. V Rakovníku v Barumce mě poslali do háje, v menším servisu u známých 200 Kč.
Když nejde o život, jde o houno.....
V Radotíně teď v dubnu jsem platil 800kč za přezutí 12GS a to jsem u nich kupoval nové pneu. Dražší než co platím za přezutí celého auta a pneu runflat.
Pánové tady ale pláčete na špatným hrobě . Ale kdyby někdo chtěl také u nás přezouváme ale pouze po tel. dohodě a hlavně to neberte jako inzerci ...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Pánové podívejte se na ceny služeb směrem na západ kam pořád ted naši zákonodárcí lezou tak proti třeba D nebo A máme ceny za služby levnější dokud všem pan B...c nerozdá pokladničky tak to pořád půjde bez dph atd.......
pavelgsxrv napsal:
Pánové podívejte se na ceny služeb směrem na západ kam pořád ted naši zákonodárcí lezou tak proti třeba D nebo A máme ceny za služby levnější dokud všem pan B...c nerozdá pokladničky tak to pořád půjde bez dph atd.......
Pavle,ale přece neni normální aby mě mě stálo vyměnění + vyvážení superba 500kč,dodávky 800kč ale 1200 GS v Brandejse 700 co je na těch dvou kolech **** tak drahýho
pavelgsxrv napsal:
Pavle,ale přece neni normální aby mě mě stálo vyměnění + vyvážení superba 500kč,dodávky 800kč ale 1200 GS v Brandejse 700 co je na těch dvou kolech **** tak drahýho
Bobe 700 za GS je normální a i docela levné protože když si sundáš kola které budeš muset dovézt autem tak já ti to budu dělat doma bez o 200 méně ..... Protože každej pneuservis má raději obouvání aut než se vybavovat vyvažovačkou na moto stojánky na moto atd. atd. a to vybavení není samo domo a vy nám to holt zaplatíte . Tady nejsme na Ukrajině(tam jezdí a uralu a dněpru lidi co nemají na auto) tady je moto luxus pro Šamponky .
pavelgsxrv napsal:
Bobe 700 za GS je normální a i docela levné protože když si sundáš kola které budeš muset dovézt autem tak já ti to budu dělat doma bez o 200 méně ..... Protože každej pneuservis má raději obouvání aut než se vybavovat vyvažovačkou na moto stojánky na moto atd. atd. a to vybavení není samo domo a vy nám to holt zaplatíte . Tady nejsme na Ukrajině(tam jezdí a uralu a dněpru lidi co nemají na auto) tady je moto luxus pro Šamponky .
Jako sorry, ale to je jen okecaná nenažranost. Protože jinak by nebyly tak obrovský rozdíly v jednotlivých pneuservisech.
Upravil Mardock dne 21.04.2016 11:40
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Hele říkej tomu jak chceš ale v Praze je draze u nás už je to jiné a každý si na svůj chléb vydělává jinak ve velkých firmách ti rozhodně také nedají slevu 21% natož víc ale ber to tak že hodinu práce si každý z nás cení jinak někdo na 300 a jinej klidně na 3000 a to se za to ani v okolí prahy a větších měst nestydí . Bych se hanbou propadal .